Ζέτα Δούκα: Η κόρη της τακτοποιεί τα παιχνίδια μαζί με τον μπαμπά της

Έχει τον δικό της τρόπο να συμμαζεύει το δωμάτιό της.

Ζέτα Δούκα: Η κόρη της τακτοποιεί τα παιχνίδια μαζί με τον μπαμπά της

Τον περασμένο μήνα η Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια. Είχε κάνει μάλιστα ένα ένα ποστ στο οποίο περιέγραψε μέσα σε λίγες γραμμές πόσο γεμάτη και ευτυχισμένη νιώθει.

«Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωη δεν παύει να με εκπλήσσει γι αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που ειναι σοφότερη από εμένα..», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Κι αυτό φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση, ειδικά με την κόρη της Θάλεια και τον συντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά. Δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη και απολαμβάνει κάθε στιγμή που είναι μαζί τους είτε παίζοντας, είτε χαλαρώνοντας, είτε μιλώντας.

Φυσικά από τις καλύτερες στιγμές είναι όταν απαθανατίζει τη Θάλεια να κάνει τα …δικά της. Όπως τις προάλλες που την κατέγραψε να συμμαζεύει τα παιχνίδια της και τον μπαμπά της να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και να τη…βοηθάει.

zeta douka kori 1

Γιατί ως γνωστόν όταν οι μπαμπάδες με τα παιδιά αναλαμβάνουν κάτι μαζί, το κάνουν με τον δικό τους τρόπο και είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον της μαμάς.

zeta douka kori 2

Τι έκανε η μικρή Θάλεια; Έπαιρνε τις κούκλες και γενικά τα παιχνίδια και προσπαθούσε πετώντας τα από απόσταση να τα βάλει μέσα στο καλάθι! Η μαμά της μάλιστα ανέβασε και Insta Story.



Απολαύστε και άλλες τρυφερές στιγμές της ηθοποιού με την οικογένειά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved