Η Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα & η φώτο με την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο σπίτι έχοντας δίπλα της την κόρη της και τον σύζυγό της.

Η Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα & η φώτο με την κόρη της

Χθες βράδυ η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες από τα γενέθλια που γιόρτασε στο σπίτι.

Και μπορεί όλοι να συζητούν το φιλί που έδωσε στον σύζυγό της, εμείς όμως θα σταθούμε στη φωτογραφία με την κόρη της που όπως θα δείτε και εσείς "έκλεψε" την παράσταση με το αστραφτερό φόρεμα που φορούσε για να τιμήσει την μανούλα της.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε δύο αναρτήσεις. Στην πρώτη έγραψε:
"Το 4 και το 7 ( μαζί με το 10 αλλά δεν ειναι της παρούσης...), ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου αριθμοί. Τώρα που το ένα βρίσκει το άλλο Και παρέα συναντούν την...ηλικία μου, την αριθμητική μου τουλάχιστον, δεν μπορώ παρά να είμαι πανευτυχής! Έστω κι αν οι συνθήκες δεν ευνόησαν να γιορτάσω τα γενέθλια μου με τους ανθρώπους που αγαπώ πλάι μου, οι ευχές και η σκέψη τους ήταν μαζί μου! Είμαι ευτυχισμένη γιατί όλα αυτά που χρειάζομαι , τα απλά και ουσιαστικά, τα έχω! Είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω όμορφα και η ευχή μου είναι να συνεχίσω έτσι και καλύτερα!!! Ευχαριστώ @thecakersgr για την υπέροχη τούρτα! Μου σώσατε τα γενέθλια!!!#birthday #47 #happy #blessed #grateful #surrundedbylove #family #friends #lockdown #birthdaythroughcovid19".

Λίγο μετά ακολούθησε η δεύτερη ανάρτηση και η υπέροχη φωτογραφία με τη μικρή Θάλεια.

"Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωή δεν παύει να με εκπλήσσει γι' αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που είναι σοφότερη από εμένα... #birthday #47 #happy #blessed #grateful #surrundedbylove #lifequotes #lifeknowsbetter".

Η 47χρονη ηθοποιός είναι ευγνώμων για όλα όσα της έχει φέρει στη ζωή ο Θεός και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλιά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved