Γιάννης Στάνκογλου: Η φώτο με την κόρη του που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

 Από τις σπάνιες φορές που δημοσιεύει φωτογραφία με την κόρη του.

 

Γιάννης Στάνκογλου: Η φώτο με την κόρη του που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Ο Γιάννης Στάνκογλου , που φέτος μας καθήλωσε με την ερμηνεία του ως Θωμάς Κυπραίος στις «Άγριες Μέλισσες», έκανε την έκπληξη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κόρη του Φοίβη.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, παρότι είναι ενεργός στα social media , δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς του γι΄αυτό και όταν το κάνει, η ανταπόκριση των followers του είναι θερμή.


https://www.instagram.com/p/CA3c82IHXF7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οικογένεια

Ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Αλίκη Δανέζη –Κνούτσεν και έχουν δύο παιδιά, την Φοίβη, 11 ετών και τον Φίλιππο, 6 ετών.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι μήπως δει τα παιδιά του σε μια δύσκολη φάση. «Τα παιδιά μου με καθορίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Προέβη επίσης και σε μια αποκάλυψη: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».

Για τα παιδιά του όμως μίλησε και στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της EΡΤ1 λέγοντας ότι η ερχομός τους του έδωσε δύναμη να συνεχίσει να πορεύεται.

« Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Πριν μερικές μέρες η κόρη του είχε γενέθλια και ο ηθοποιός της ευχήθηκε δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία και την εξής ευχή:

«Χρόνια πολλά φοιβακι μου....Τόση αγάπη πως να χωρέσει????❤️❤️❤️❤️❤️».


https://www.instagram.com/p/CDEEvSFHr8K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες των παιδιών του, ελάχιστες είναι η αλήθεια που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved