Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρές στιγμές με τη σύντροφό του και τον γιο τους - Πού πήγαν βόλτα

Είναι πανευτυχής.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρές στιγμές με τη σύντροφό του και τον γιο τους - Πού πήγαν βόλτα

Από την ημέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας, οι προτεραιότητές του δεν είναι πια οι ίδιες. Εκτός από την καριέρα του, έχει πια και τη δική του οικογένεια που είναι το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή του.

Ο μικρούλης Liam Charles δεν έχει ξετρελάνει μόνο τον μπαμπά του αλλά έχει κλέψει και τις καρδιές των περίπου 8 εκατ.followers του άσου των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Greek Freak απολαμβάνει την πατρότητα και θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας του γιου του, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του.Οι αναρτήσεις με τον Liam είναι πλέον αρκετά συχνές και εμείς έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο έχει αλλάξει το μωρό τους τελευταίους μήνες.

Ο μικρός γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και το νέο είχε κάνει γνωστό ο διάσημος μπαμπάς μέσα από τα social media. Τότε ανακοίνωσε και το όνομά του Liam Charles , προς τιμή του πατέρα του (Charles) που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Πριν μερικές ώρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δημοσίευσε μερικές ακόμα φωτογραφίες με τον γιο του αλλά και τη γυναίκα του Μαράια. Αυτή τη φορά είναι από βόλτα τους κοντά στην θάλασσα και δείχνουν να απολαμβάνουν τον καλό καιρό.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που να είναι και οι τρεις τους.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved