Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά: «Είσαι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να φανταστώ»

Γράφαμε πριν λίγες μέρες πως η αγαπημένη ηθοποιός έγινε μανούλα χωρίς να το πάρει είδηση κανείς και μια εβδομάδα μετά μας σύστησε την κορούλα της.

Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά: «Είσαι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να φανταστώ»

Γέννησε με άκρα μυστικότητα και όταν αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της μικρής, ανακοινώνοντας μάλιστα και το όνομα που επέλεξε για εκείνη. «Και τότε η ψυχή μου σε είδε και είπε «Α, ώστε εδώ είσαι. Σε έψαχνα παντού!!! #TBT στην πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Μια εβδομάδα πριν, έγινα μαμά σε αυτό τον μικρό άγγελο. Julia Mimi Bella. Julia, είσαι το βαθύτερο όνειρο της καρδίας μου που έγινε πραγματικότητα. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Καλωσόρισες σε αυτό τον μεγάλο κόσμο, γλυκό μου κορίτσι!» είχε γράψει.

la

Χθες, ανήμερα των γενεθλίων της ίδιας, δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κορούλας της με το σχόλιο «Οταν σε είδα, ερωτεύτηκα και χαμογέλασες γιατί το ήξερες, -Shakespeare. Είσαι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

Η Lacey Chabert πάντα ήθελε να γίνει μαμά και απόλαυσε την κάθε στιγμή από τη μέρα που έμεινε έγκυος και τη μέρα που ετοίμαζε το παιδικό δωμάτιο μέχρι τη μέρα που επιτέλους κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι.

Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς & μια εβδομάδα μετά μας συστήνει την κόρη της

Η Chabert γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου το 1982 στην πόλη του Μισισιπί των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιία στα τέλη του 1990 όταν εμφανίστηκε στο θρίλερ φαντασίας «Lost in Space».

Αποτέλεσμα εικόνας

Από τα πρώτα της βήματα, ήταν ο ρόλος της Claudia Salinger στη σειρά Party of Five, που την έκανε ευρύτερα γνωστή. Από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ αυτών και στη «Mean Girls» και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved