Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς & μια εβδομάδα μετά μας συστήνει την κόρη της

Πριν τρεις μήνες, που ετοίμαζε το παιδικό δωμάτιο, αγωνιούσε για το εάν θα αρέσει στη μικρούλα κόρη της. Τώρα, όμως πια δεν χρειάζεται να αγωνιά καθώς κρατά στην αγκαλιά της τη μόλις 1 εβδομάδας κόρη της.

Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς & μια εβδομάδα μετά μας συστήνει την κόρη της

Γέννησε, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς και πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της μικρής, ανακοινώνοντας μάλιστα και το όνομα που επέλεξε για εκείνη.

«Και τότε η ψυχή μου σε είδε και είπε "Α, ώστε εδώ είσαι. Σε έψαχνα παντού!!! #TBT στην πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Μια εβδομάδα πριν, έγινα μαμά σε αυτό τον μικρό άγγελο. Julia Mimi Bella. Julia, είσαι το βαθύτερο όνειρο της καρδίας μου που έγινε πραγματικότητα. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Καλωσόρισες σε αυτό τον μεγάλο κόσμο, γλυκό μου κορίτσι!».

lacey chabert

Η Lacey Chabert πάντα ήθελε να γίνει μαμά και απόλαυσε την κάθε στιγμή από τη μέρα που έμεινε έγκυος και τη μέρα που ετοίμαζε το παιδικό δωμάτιο μέχρι τη μέρα που επιτέλους κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι.

lacey chabert 1 600x800

«Εκπληρώνεται ένα από τα πιο μεγάλα μου όνειρα. Να έχω ένα δικό μου μωρό και είμαι χαρούμενη που μπορώ να της προσφέρω αυτό το ωραίο δωμάτιο για να μεγαλώσει και να έχει τα πρώτα της ερεθίσματα!», είχε πει σε συνέντευξή της, στο αμερικανικό περιοδικό!

Δείτε το παιδικό δωμάτιο που έτοιμασε για την κόρη της εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved