Καθημερινές στιγμές της μητρότητας μέσα από σκίτσα

Ποια μαμά δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της έστω και σε ένα από αυτά τα σκίτσα; 

Καθημερινές στιγμές της μητρότητας μέσα από σκίτσα
Instagram / julcheck_

Το να είσαι μαμά είναι μια συναρπαστική εμπειρία και συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις.

Από τις άγρυπνες νύχτες μέχρι την ανάληψη ατελείωτων ευθυνών, η μητρότητα μπορεί να είναι απαιτητική τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Αλλά υπάρχουν μαμάδες όπως η Yulia Enslinger που χειρίζονται ακόμα και με τις πιο δύσκολες στιγμές με χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/Cz-y-YEMcdM/

Τα σκίτσα μητρότητας της Yulia

Η Yulia είναι μια καλλιτέχνης που δημιουργεί σκίτσα στα οποία δείχνει πώς είναι να είσαι μαμά με έναν τρόπο που πολλές μητέρες μπορούν να ταυτιστούν. Παρόλο που αρκετά σκίτσα της δείχνουν μερικές δύσκολες στιγμές, η θετική της στάση αποτελεί πηγή έμπνευσης για άλλες σε αυτό το υπέροχο, αν και απρόβλεπτο, ταξίδι της μητρότητας.

Τα σκίτσα της είναι εμπνευσμένα από τις πραγματικές της εμπειρίες, καθιστώντας τα οικεία εξ ου και οι μητέρες τα κατανοούν και αναγνωρίζουν κομμάτι του εαυτού τους σε αρκετά από αυτά.

https://www.instagram.com/p/Cyh7ZaLsmz5/

Όπως ανέφερε στο το Bored Panda, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς χιούμορ και χορό. Όμως έχει κι άλλα ενδιαφέροντα. « Μου αρέσει να φτιάχνω ανόητα πράγματα με τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου. Επίσης, μ’ ενδιαφέρει πολύ η πνευματική ανάπτυξη και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ για τον εαυτό μου, τους άλλους ανθρώπους, τις ενέργειες και τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε δείγμα της δουλειάς της Yulia Enslinger, ευθύς αμέσως:

https://www.instagram.com/p/CqaDg3rsS3a/
https://www.instagram.com/p/CWLOce8M2HZ/
https://www.instagram.com/p/CUZmb5OMzyF/
https://www.instagram.com/p/CIgYknPloF1/
https://www.instagram.com/p/B_hYSp1loML/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved