Δεύτερη φορά μαμά: Φωτογράφος απαθανατίζει τα στιγμιότυπα ενός τοκετού

Ο δεύτερος τοκετός έχει τη δική του ομορφιά.

Δεύτερη φορά μαμά: Φωτογράφος απαθανατίζει τα στιγμιότυπα ενός τοκετού

Μαμά μόλις έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και έχει τα δύο της παιδιά στην αγκαλιά της.

Instagram / cnwillphoto

Η Courtney φωτογραφίζει νεογέννητα, οικογένειες, τοκετούς, αδέρφια. Τις αρέσουν οι φυσικές φωτογραφίες και όχι εκείνες που είναι τραβηγμένες σε στούντιο για αυτό και προτιμά οι φωτογραφίσεις της να γίνονται στη φύση ή στα σπίτια των οικογενειών.

Πολλές από τις φωτογραφίες της, τις δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram. Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού.

«Ποτέ δε βαριέσαι να βλέπεις το θαύμα της γέννησης. Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις το έργο του Θεού κατά τη διάρκεια ενός τοκετού. Νιώθω ευλογημένη που αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι ευγνώμων που οι πελάτες μου με εμπιστεύτηκαν για να είμαι κομμάτι αυτών των ιδιαίτερων στιγμών» γράφει μεταξύ άλλων σε μία ανάρτησή της στην οποία δημοσίευσε και μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες.

Για τη νεαρή μητέρα αυτός ήταν ο δεύτερος τοκετός και όπως ξέρει κάθε μαμά που έχει περισσότερα από ένα παιδί, ο δεύτερος ή ο τρίτος τοκετός έχει δική του μαγεία. Η κάθε γέννα είναι διαφορετική με μόνο κοινό χαρακτηριστικό τα «δυνατά» και ασύγκριτα συναισθήματα.

Σε άλλη ανάρτησή της, η φωτογράφος δημοσίευσε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη γέννα, αυτή τη φορά για να μιλήσει για μία άλλη ιδιαίτερη στιγμή: όταν το μεγαλύτερο παιδί συναντά για πρώτη φορά το νεογέννητο αδερφάκι του.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με εκείνες τις πρώτες μικρές στιγμές που το πρώτο σου μωρό συναντά το δεύτερο»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved