Οι φάσεις της μητρότητας - Κάθε μαμά θα ταυτιστεί

Ελπίζουμε να μη φοράτε σκιά ή μάσκαρα όσο θα βλέπετε αυτό το viral βίντεο του TikTok σχετικά με τις φάσεις που περνά μια γυναίκα από τη στιγμή που γίνεται μαμά.

Οι φάσεις της μητρότητας - Κάθε μαμά θα ταυτιστεί

Δεν υπάρχει μαμά που να μην έχει πλήρη επίγνωση των μεγάλων αλλαγών που φέρνει στη ζωή της η μητρότητα. Εξάλλου όλες το ζούμε από πρώτο χέρι και κάθε μέρα είναι μια νέα εμπειρία για εμάς και μια νέα πρόκληση.

Μιας μαμάς το βίντεο που δημιούργησε έγινε viral στο TikTok και όχι άδικα. Έχοντας χρησιμοποιήσει για ήχο τη σκηνή όπου ο Bing Bong (από την ταινία "Τα μυαλά που κουβαλάς") αποχαιρετά μια για πάντα τη Ράιλι καταφέρνει να συγκινήσει και να ενθουσιάσει πολλούς γονείς. Γιατί; Γιατί η μητρότητα είναι όμορφη, οδυνηρή και απολαυστική... Όλα αυτά την ίδια στιγμή.

«Όταν το παιδί σου αρχίζει να μεγαλώνει, παίρνεις ξανά λίγη από την ανεξαρτησία σου και αρχίζεις να νιώθεις ο εαυτός σου ξανά!», φαίνεται να λέει στην αρχή του βίντεο η @_itsbriannam.

Την ίδια στιγμή ακούγεται η φωνή της Χαράς, από την ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς» να λέει όταν καταφέρνει να βγει από τις χαμένες αναμνήσεις: «Bing Bong, τα καταφέραμε!». Όσοι γονείς έχουν δει τη συγκεκριμένη ταινία, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η σκηνή είναι η πιο συγκινητική από όλες.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο η ίδια μαμά, εμφανίζεται με έναν ατημέλητο κότσο, υποκρινόμενη ότι κρατά στα χέρια ένα νεογέννητο μωρό, δείχνοντας όλες εκείνες τις ατελείωτα εξαντλητικές μέρες με το νεογέννητο στην αγκαλιά.

«Ένα κομμάτι σου θα είναι πάντα εκείνη η νέα μαμά που κάθετε μόνη της στο βρεφικό δωμάτιο, που κουνά το μωρό και που αναρωτιέται πώς στο καλό θα τα βγάλει πέρα!».

Η «ολοκαίνουργια μαμά» φαίνεται να επευφημεί τη νεο-ανεξάρτητη μαμά με δάκρυα στα μάτια και ειλικρινά είναι η πιο τέλεια απεικόνιση των φάσεων της μητρότητας που έχουμε δει ποτέ.

Σε αυτή τη δεύτερη εικόνα ακούγετε ο Bing Bong, να λέει τη χαρακτηριστική φράση: «Τα κατάφερες! Πήγαινε, πήγαινε να σώσεις τη Riley! Πήγαινέ τη στο φεγγάρι για μένα!».

Σίγουρα αυτά τα δύο συναισθήματα τα γνωρίζετε πολύ καλά έτσι δεν είναι; Από τη μια βιάζεστε να μεγαλώσουν τα παιδιά για να αποκτήσετε έστω και λίγο την παλιά σας ανεξαρτησία και από την άλλη αναπολείτε όλα εκείνα που ζήσατε μαζί τους όταν ήταν μωρά ή νήπια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved