Blake Lively-Ryan Reynolds: Aποφάσισαν επιτέλους το όνομα του μωρού τους

O Ryan Reynolds είναι ένας ευτυχής μπαμπάς δύο κοριτσιών σε ένα σπίτι με πολλά οιστρογόνα, όπως είχε ο ίδιος δηλώσει, για τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του!

Blake Lively-Ryan Reynolds: Aποφάσισαν επιτέλους το όνομα του μωρού τους

«Ολα είναι περισσότερα πλέον. Η αγάπη, οι πάνες, όλα» δήλωσε πρόσφατα ο αγαπημένος της Blake Lively, σε μία νέα συνέντευξή του στο eTalk του Καναδά. Οταν σχολίασαν το γεγονός ότι είναι μόνος τους στο σπίτι με τρεις γυναίκες, ο ίδιος αστειεύτηκε ότι έχει βαλθεί να κάνει τα πάντα για εξαφανίσει τους άνδρες απο τον πλανήτη.

Ο ηθοποιός και η Lively καλωσόρισαν την δεύτερη κόρη τους τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά ακόμη δεν εχουν αποκαλύψει το όνομά της. Δεν ξέραμε μέχρι προχθές ούτε καν αν έχουν αποφασίσει ή αν έχουν σκοπό να το ανακοινώσουν, αφού κάποτε ο ηθοποιός, είχε πει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, με το γνωστό του χιούμορ, για τη μεγάλη του κόρη ότι θα την εβγαζε «Excalibur Anaconda Reynolds».

Τώρα, σχετικά με το δεύτερο παιδάκι τους, είπε ότι αποφάσισαν επιτέλους το όνομα. «Προφανώς εκείνη η πρόταση απορρίφθηκε από τη γυναίκα μου και καταλήξαμε στο όνομα James, τώρα είχα μια παρόμοια πρόταση για την μικρή μου κόρη αλλά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη» είπε αστειευόμενος ο 40χρονος ηθοποιός στον οικοδεσπότη Ben Mulroney, για να συνεχίσει «Καταλήξαμε στο σωστό», χωρίς όμως να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Ryan Reynolds, Blake Lively

Και μπορεί για το όνομα να μην είμαστε σίγουροι, αλλά η αγάπη του για τις μικρές του είναι πασιφανής. «Λατρεύω να βλέπω τη μεγάλη μου κόρη να φροντίζει τη μικρή. Ειναι πολύ όμορφη και ευγενική εικόνα. Οσο για την πατρότητα, είναι το καλύτερο πράγμα. Ειναι ό.τι καλύτερο μπορεί να συμβεί ποτέ σε οποιονδήποτε», είπε ο ηθοποιός, που έσταζε πραγματικά μέλι μιλώντας για την οικογένειά του, αλλά δεν άφησε ποτέ το ιδιαίτερο χιούμορ του εκτός συνέντευξης.

Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε άθελά του το φύλο του δεύτερου παιδιού τους- Πώς αντέδρασε η Blake Lively

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι τα κορίτσια τον έχουν τυλίξει στο μικρό τους δαχτυλάκι. «Ειναι δύσκολο να τους βάλεις όρια, γιατι με κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε, τονίζοντας μάλιστα «εννοώ πραγματικά ό,τι θέλουν»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved