O Ryan Reynolds δίνει 5 συμβουλές για την αίθουσα τοκετού! (βίντεο)

Mε περίσσιο χιούμορ και ανεπανάληπτο ύφος, ο Ryan Reynolds, περήφανος μπαμπάς δύο παιδιών, μοιράστηκε ένα βίντεο για να συμβουλέψει άλλους νέους μπαμπάδες...

O Ryan Reynolds δίνει 5 συμβουλές για την αίθουσα τοκετού! (βίντεο)

Αποφάσισε με χιούμορ να προστατεύσει τους μελλοντικούς μπαμπάδες από ολισθήματα στα οποία δεν πρέπει να πέσουν!

Με αφορμή το εξώφυλλο του ετήσιου GQ "Men of the Year" τεύχους, ο Ryan Reynolds αποφάσισε να προχωρήσει και σε ένα απίθανο βιντεάκι με τίτλο "5 tips για την αίθουσα τοκετού που κάθε άνδρας θα έπρεπε να ξέρει!"

Kaι αν είστε φαν του ιδιαίτερου χιούμορ του ηθοποιού, ξέρετε από τώρα ότι θα το βρείτε φανταστικό.

Οι συμβουλές είναι οι εξής:
1. Να είστε στο δωμάτιο. Είναι το παιδί σας.
2. Να σκεφτείτε καλά τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε... Μια εικόνα του μωρού μέσα στα αίματα κολλημένη στο ψυγείο σας δε θα βοηθήσει κανέναν..
3. Να ξέρετε τι να μην πείτε... Η γυναίκα σας δε θα βρει ποτέ τίποτα αστείο εκείνη τη στιγμή. Το να κυκλοφορείτε με χαριτωμένο ύφος μπάτλερ και να λέτε 'στις υπηρεσίες σας' δε θα κάνει κανέναν να γελάσει.
4. Να ξέρετε τη θέση σας... Ειστε το πιο ασήμαντο πράγμα στο δωμάτιο. Προέχει η γυναίκα σας, το μωρό, ο γιατρός, οι νοσοκόμες, ο αέρας που αναπνέουμε...
5. Να μείνετε θετικός, αλλά να μην ενθουσιαστείτε. Οταν η γυναίκα σας ρωτήσει αν όλα καλά εκεί κάτω, μην απαντάτε ενθουσιασμένα «Ναι, καλύτερα από ποτε!» και μην φωνάζετε ενθουσιασμένος! Μείνετε σε ένα συγκρατημένο «Ναι».

Άραγε η Blake Lively του τα μαθε έτσι ωραία;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved