Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με απλά υλικά που θα βρεις στην κουζίνα σου

Τα μπάνια τα έχεις ήδη ξεκινήσει, αλλά τώρα ενδεχομένως, αρχίζουν οι καλοκαιρινές διακοπές και οι εμφανίσεις σου στην παραλία θα είναι καθημερινές και πολύωρες.

Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με απλά υλικά που θα βρεις στην κουζίνα σου

Και το άγχος το δικό σου – και το 80% των γυναικών – είναι η κυτταρίτιδα! Αυτή η όψη του φλοιού πορτοκαλιού, που θέλεις να καταπολεμήσεις. Πέρα, λοιπόν, από τη σωστή διατροφή, τη γυμναστική και το άφθ0νο νερό, υπάρχει ακόμη ένα τρόπος. Ή καλύτερα, ένα μυστικό, που κρύβεται στην κουζίνα σου!

Η Nataliya Robinson, ειδικός σε θέματα διατροφής αλλά και στη φροντίδα του δέρματος, αποκαλύπτει το μυστικό της, μία μάσκα, που μπορείς να φτιάξεις με τρία απλά υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σου: μέλι, μαγειρική σόδα και νερό!

Όπως εξηγεί, με μια κουταλιά του γλυκού μέλι, μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα και λίγο νερό φτιάχνεις τη μάσκα, η οποία είναι ιδανική πριν ή κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού ντους.



Εφαρμογή



Κάνε απλά ένα χαλαρωτικό μασάζ για 2-3 λεπτά εστιάζοντας περισσότερο στα πόδια, τους μηρούς, το στομάχι και τα χέρια. Στη συνέχεια, δώσε μικρά «χαστούκια» στα πόδια για περίπου 4-7 λεπτά. Δεν χρειάζεται, όμως, να το παρακάνεις, διότι η υπερβολική πίεση μπορεί να προκαλέσει σπασμένα τριχοειδή αγγεία.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved