Είσαι μαμά και βαρέθηκες τον μαμαδίστικο κότσο; Πώς θα φτιάξεις γρήγορα χτενίσματα

5 χτενίσματα για να εμπνευστείς.

Μαργαρίτα Νικολάου
Είσαι μαμά και βαρέθηκες τον μαμαδίστικο κότσο; Πώς θα φτιάξεις γρήγορα χτενίσματα
Bigstock

Από το πρωί που θα ξυπνήσεις μέχρι το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο, τα μαλλιά σου είναι πιασμένα σε κότσο. Κάθε φορά που λες ότι θα χτενιστείς, ότι θα κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου ή ότι θα ασχοληθείς έστω και λίγο για να μην είναι φριζαρισμένα, το μόνο που καταφέρνεις να κάνεις είναι απλά ένας κότσος. Χρόνος για κάτι καλύτερο δεν υπάρχει.

Το ίδιο ισχύει και για τη μαμά που εργάζεται. Τα μαλλιά της είναι μονίμως πιασμένα επάνω ή αλογοουρά γιατί δεν έχει χρόνο να τα φτιάξει.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία των γυναικών-μαμάδων δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις. Είναι 5 και σίγουρα κάποια από αυτές θα σου αρέσει.

https://www.instagram.com/reel/C1-Gud1OAyh/

Η Sara Strueby είναι μαμά, τις αρέσουν οι πλεξούδες και τα καλοχτενισμένα μαλλιά και βρίσκεται σε αποστολή: να βοηθήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις άλλες γυναίκες και δη μαμάδες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Από ένα απλό χτένισμα με κάτω τα μαλλιά ή μια άλλη και πιο όμορφη εκδοχή του κλασικού μαμαδίστικου κότσου, οι παρακάτω ιδέες θα κάνουν κάθε μαμά να νιώσει όμορφη.

1. Κότσος «μπανάνα» αλλιώς

https://www.instagram.com/reel/C3BBbI2uLwJ/

2. Λίγα επάνω - λίγα κάτω

https://www.instagram.com/reel/C2XlpXXuOKU/

3. Χτένισμα ύπνου για μπούκλες το πρωί

https://www.instagram.com/reel/C154l1-uC6q/

4. Χτένισμα με ένα κλαμεράκι

https://www.instagram.com/reel/C0Ph-6MvofG/

5. Διπλός κότσος στο λεπτό

https://www.instagram.com/reel/C3IZd5CuZ6B/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved