5 ιδέες για gender reveal party από το Tik Tok που δεν είναι cringe

Φαίνεται πως τα πάρτι «αποκάλυψης φύλου» ή αλλιώς γνωστά ως gender reveal party έχουν τεράστια απήχηση τα τελευταία χρόνια.

5 ιδέες για gender reveal party από το Tik Tok που δεν είναι cringe
Bigstock

Η έντονη τάση για τα μοντέρνα αυτά gender reveal πάρτι ίσως να προέρχεται από την επιθυμία να «ξεπεράσουμε» τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κάποιοι το έχουν παρατραβήξει...

Άνθρωποι έχουν τραυματιστεί κάνοντας ακροβατικά για την αποκάλυψη φύλου ή πολλές φορές έχουν ξεκινήσει τεράστιες πυρκαγιές λόγω της εκρηκτικής ροζ ή μπλε σκόνης. Δεν αξίζει να κάνετε κάτι τόσο υπερβολικό για ένα πάρτι και καλεσμένοι ή οικοδεσπότες. να καταλήγουν να τραυματίζονται.

Έτσι, για όσες αναζητούν έναν πιο χαμηλών τόνων, ασφαλή αλλά ιδιαίτερο τρόπο για να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού, το Tik Tok έχει ένα σωρό δημιουργικές ιδέες.

Υπάρχουν, λοιπόν, πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε τον ερχομό του μωρού σας χωρίς να προκαλέσετε χάος. Εξάλλου, τα μωρά φέρνουν αρκετό χάος μόλις γεννιούνται, γι' αυτό δεν χρειάζεται να προτρέχετε.

1. Taylor Swift version

Η διαβόητη τραγουδίστρια Taylor Swift στο βίντεοκλιπ του «Blank Space» μαχαίρωνε μια τούρτα από την οποία έβγαινε κόκκινο χρώμα.

Αντί για κόκκινο χρώμα, ζητήστε μια τούρτα με μπλε ή ροζ εσωτερικό.

2. Ζητήστε βοήθεια από έναν διάσημο

Δεν πρόκειται όλες μας να βρεθούμε αρκετά κοντά στον Harry Styles για να τον πείσουμε να κάνει την αποκάλυψη του φύλου μας όπως έκανε αυτή η εγκυμονούσα μαμά.

Παρολά αυτά, εάν είστε λάτρης των συναυλιών μπορείτε να πάτε λίγο νωρίτερα ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα PR του/ της αγαπημένου/ αγαπημένης σας καλλιτέχνη μήπως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Προφανώς σε μια σκηνή μικρότερη από το ΟΑΚΑ ίσως είναι πιο πιθανό.

3. Βραδιά πίτσας

Το αγαπημένο fast food αυτού του ζευγαριού ήταν η πίτσα και ζήτησαν από το κατάστημα να σχηματίσουν το φύλο του μωρού τους με πεπερόνι. Τόσο απλό αλλά τόσο χαριτωμένο.

4. Κλασικά cupcakes

Αυτή η τάση παραμένει εδώ και μερικά χρόνια στην κορυφή της λίστας.

Το να πάρετε αρκετά κεκάκια ή μια τούρτα με εσωτερικό ροζ ή μπλε γλάσο και να κάνετε μια μικρή τελετή με τον σύντροφο ή με κάποια μέλη της οικογένειας είναι μια ασφαλής επιλογή.

5. Baby art

Πώς μπορείτε να εμπλέξετε το μεγαλύτερο παιδί σας στην αποκάλυψη του φύλου του αδελφού του;

Βάψτε τα χεράκια του σε μπλε ή ροζ χρώμα και ζητήστε του να τα τοποθετήσει στην φουσκωμένη κοιλιά σας.

Το παιδί θα διασκεδάσει παίζοντας με τα χρώματα και θα τραβήξετε σούπερ φωτογραφίες !

Πηγή: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved