Εβδομήντα ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα (vid)

  • Τι δώρα να πάρετε για την οικογένειά σας, τους συγγενείς, τους φίλους.
  • Προτάσεις για όλα τα βαλάντια.
Εβδομήντα ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα (vid)

Μπορεί στις περισσότερες χώρες η ανταλλαγή των δώρων να γίνεται τα Χριστούγεννα, στην χώρα μας όμως, ο ερχομός του Αγίου Βασιλείου είναι την Πρωτοχρονιά.

Συνεπώς η παράδοση θέλει τα παιδιά να παίρνουν τα δώρα την ημέρα της γιορτής του, αφήνοντάς τα κάτω από το δέντρο ( τα μπισκότα και το γάλα είναι προαιρετικά).

Ανεξάρτητα από το αν έχετε δώσει ήδη τα δώρα στα παιδιά, σίγουρα θα μαζευτείτε στο τραπέζι παραμονές ή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσετε το ερχομό του νέου χρόνου κι εκεί θα ανταλλάξετε ( ξανά) δώρα.

Η ανταλλαγή δώρων είναι άλλωστε μια κίνηση που συμβολίζει την προσφορά και δείχνει στον άλλον ότι τον νοιάζεστε, τον σκέφτεστε και τον αγαπάτε.

Κι ενώ για τα παιδιά η επιλογή δώρου είναι πιο εύκολη, καθώς τα περισσότερα έχουν γνωστοποιήσει τις επιθυμίες τους, για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και τους φίλους, είναι πιο δύσκολη, ειδικά αν δεν θέλετε να ξεφύγετε πολύ από τον προϋπολογισμό.


https://www.instagram.com/p/CYBRmIcgSht/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Τα δώρα είναι μια χειρονομία αγάπης και όχι εντυπωσιασμού. Επιλέξτε τα λοιπόν με γνώμονα το γούστο, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα των αγαπημένων σας προσώπων.


https://www.instagram.com/p/CXX_39JDHSr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είναι μια όμορφη κούπα, ένας θερμός για τη δουλειά σε πρωτότυπα σχέδια, κάλτσες, κασκόλ, φουλάρια, εισιτήρια για τον κινηματογράφο, για ένα μουσείο, μια συναυλία, μια κορνίζα με φωτογραφία της επιλογής σας, ακουστικά, βιβλία και πολλά πολλά ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CX3hv_QjNIl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved