Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς για όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα και ακόμα περισσότερα

Η Jessica, μαμά και συγγραφέας, μιλάει για τον σύζυγό της και όλους τους λόγους που είναι ένας υπέροχος μπαμπάς.

Μία Μαμά
Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς για όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα και ακόμα περισσότερα

Instagram / art_to_remember_by_nw

Σε βλέπουν να αλλάζεις πάνες. «Είναι τόσο καλός μπαμπάς» λένε.

Σε βλέπουν να κρατάς το μωρό αγκαλιά όταν είμαστε έξω με φίλους. «Είναι τόσο καλός μπαμπάς» λένε.

Ακούνε που λες ότι ξυπνάς τα βράδια για τα παιδιά. «Είναι τόσο καλός μπαμπάς» λένε. Και είσαι. Αλλά όχι για αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα. Για πολλά περισσότερα.

Δεν είδαν το χέρι σου που έσφιγγε το δικό μου κατά τη διάρκεια του τοκετού, το πρώτο μας βράδυ στο σπίτι που έπρεπε να πας για δουλειά και εγώ δεν ήθελα να με αφήσεις.

Δεν είδαν όταν μετά από μία μεγάλη μέρα γύρισες στο σπίτι. Το πώς παρατήρησες τα βαριά μάτια μου, πώς με ένα σου βλέμμα με έκανες να νιώσω καλύτερα παρόλο που κι εσύ ήσουν κουρασμένος.

Δεν σε είδαν τη νύχτα όταν κάποιο από τα παιδιά φωνάζει «Μαμά» και εσύ πηγαίνεις έτσι και αλλιώς παρόλο που μπορεί να μην έχεις και την καλύτερη τύχη.

Δεν είδαν την χαρά που έφερνες στο σπίτι στο άκουσμα των κλειδιών σου στην πόρτα. Τα χαρούμενα πρόσωπα, παρόλο που εγώ είμαι ακόμα πάνω από τον νεροχύτη.

Δεν είδαν όλες αυτές τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει. Ναι κάποιες φορές πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι εσύ τις έβγαλες. Αλλά εσύ απαθανάτισες την ομορφιά τις λιγότερες τέλειες μέρες, εκείνες που θα κοιτάω στις φωτογραφίες αργότερα και θα βλέπω ό,τι είχα ποτέ ονειρευτεί.

kalos-mpampas.jpg

Instagram / art_to_remember_by_nw

Δεν σε είδαν όταν με κρατούσες αγκαλιά όταν έκλαιγα από την εξάντληση, όταν δυσκολευόμουν να ταΐσω τα παιδιά. Το πώς τα κρατούσες. Πώς κρατούσες όλους μας, πάντα.

Δεν είδαν τον τρόπο που με κοιτούσες όταν ένιωθα τελείως ανεπαρκής, όταν μετά βίας μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου. Με έκανες να αισθάνομαι όμορφη πάντα.

Δεν είδαν τα παραμύθια που διαβάζεις τα βράδια, πώς φτιάχνεις τα μαλλιά της κόρης μας, πώς αγκαλιάζεις τα παιδιά για να κοιμηθούν και τους δείχνεις την τρυφερότητα που κάθε παιδί χρειάζεται από τον πατέρα του.

Δεν βλέπουν πόσα προσφέρεις κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

Βλέπουν το άλλαγμα πάνας και ότι κρατάς το μωρό αγκαλιά.

Λένε ότι είσαι ένας καλός μπαμπάς, αλλά εγώ ξέρω ότι είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς.

Πηγή κειμένου: Instagram / jessurlichs

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved