«Το μεσαίο μου παιδί με έκανε να ερωτευτώ τη μητρότητα»

Η Elle μοιράζεται τις σκέψεις της λίγο πριν γίνει μαμά για τρίτη φορά.

«Το μεσαίο μου παιδί με έκανε να ερωτευτώ τη μητρότητα»

Instagram / elle.nove

«Τρελαίνομαι στη σκέψη ότι το μικρό μου δεν θα είναι πια το μωρό μου. Οι πατούσες του δεν θα είναι οι πιο μικρές, θα υπάρχουν πιο μικρά χεράκια που θα θέλουν μία αγκαλιά και η κοιλιά μου που κάποτε ήταν το σπίτι του, είναι τώρα το σπίτι για το νέο μέλος της οικογένειας.

Θα είναι το μεσαίο παιδί, αλλά πια ξέρω αυτό. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι για πάντα το μωρό μου, όπως το ίδιο συνέβη και με τον μεγάλο του αδερφό.

Οι μαμάδες κουβαλάμε αναμνήσεις πολύ ξεχωριστές για το κάθε παιδί. Όλα αυτά που ήταν εύκολα, όλα αυτά που ήταν δύσκολα, στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, επιτεύγματα που είναι ιδιαίτερα για τα μικρά μας.

Μπορώ να σου υποσχεθώ το εξής, πάντα θα υπάρχει χώρος για να ξαπλώσεις δίπλα μου, για να χουχουλιάσεις. Η αγάπη μίας μαμάς είναι ατελείωτη και δίχως όρια. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου για το παιδί που με έκανε να ερωτευτώ τη μητρότητα, το μεσαίο μου παιδί.»

https://www.instagram.com/p/Cu5FW4PvXCE/

Τα παραπάνω έγραψε η Elle σε ανάρτησή της στο Instagram την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Πλέον έχει γεννηθεί και το νέο μέλος της οικογένειας και είναι μαμά τριών παιδιών.

H Elle συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της τις σκέψεις της για τη μητρότητα, όπως έκανε και παραπάνω. Οι μαμάδες που την ακολουθούν ταυτίζονται μαζί της, κάτι που φαίνεται από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της.

Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει:

«Το να σε θηλάζω είναι σαν να σε μεγαλώνω ξανά, αυτή τη φορά έξω από το σώμα μου.

Ξέρω ότι αλλάζεις πριν ανοιγοκλείσω τα μάτια μου, ότι όλα σου τα χαρακτηριστικά γίνονται ολοένα και λιγότερο πιο μικρά.

Είμαστε συνδεδεμένοι ξανά, και ακόμα με χρειάζεσαι ολόκληρη.

Στο σημείο αυτό να πω ότι το να ταΐζεις το μωρό σου είναι υπέροχο, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγεις να το κάνεις. Στο πρώτο μου παιδί, έδωσα ξένο γάλα μετά τους τρεις πρώτους μήνες, το δεύτερο το θήλασα αποκλειστικά και το τρίτο ελπίζω να κάνω το ίδιο για ένα μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα ήρθε η φωτογράφος στο σπίτι μας για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες όσο ο μικρός μας ήταν ακόμα τόσο μικροσκοπικός. Κανένα από τα αγόρια μου δεν θα είναι ξανά το ίδιο μικρό και θέλαμε να απαθανατίσουμε αυτές τις στιγμές. Όταν κάναμε ένα διάλειμμα για να θηλάσω, η φωτογράφος με ρώτησε εάν ήθελα να με φωτογραφίσει την ώρα που θήλαζα και χαίρομαι που το έκανε γιατί είναι μία τόσο όμορφη ανάμνηση.»

https://www.instagram.com/p/Cygntr9g4u6/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved