Η μητρότητα μοιάζει με μία τρελή βόλτα με μηχανή

Είμαι μία κουρασμένη μαμά που θέλει απλά δύο ώρες για να ηρεμήσει, όσο τα παιδιά κοιμούνται.

Μία Μαμά
Η μητρότητα μοιάζει με μία τρελή βόλτα με μηχανή

Instagram / lifestylewithkara

Περίμενα πώς και πώς σήμερα ο γιος μου να κοιμηθεί την ίδια ώρα με την αδερφή του… αλλά σήμερα ειδικά το μόνο που θέλει είναι να τον κρατούν αγκαλιά και σε καμία περίπτωση να μην τον αφήσουμε στην κούνια.

Για μερικά δευτερόλεπτα θύμωσα γιατί είχα ένα εκατομμύρια πράγματα να κάνω αυτές τις δύο ώρες που υποτίθεται ότι τα παιδιά θα κοιμόντουσαν.

Για μερικά δευτερόλεπτά θύμωσα γιατί ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από τα παιδιά μου.

Για μερικά δευτερόλεπτα θύμωσα με τον εαυτό μου που έκαναν αυτές τις σκέψεις, γιατί μία μέρα δεν θα μπορώ να κρατώ τον γιου μου στην αγκαλιά μου όπως τώρα και δεν θα με έχει ανάγκη. Έκλαψα γιατί τα παιδιά μου με λατρεύουν όσο τα λατρεύω κι εγώ αλλά δεν έχουν την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τον χρόνο που περνάμε μαζί, όπως έχω ανάγκη εγώ κάποιες φορές.

Η μητρότητα είναι μία τρελή βόλτα με μηχανή. Εάν κάποια στιγμή νιώσεις έτσι μην σκεφτείς ούτε για ένα λεπτό ότι είσαι η μόνη μαμά που κάνεις αυτές τις σκέψεις.

Μπορεί να χαρακτηρίσεις όλες αυτές τις σκέψεις εγωιστικές, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Είμαι μία κουρασμένη και πάντα απασχολημένη μαμά στο σπίτι που θέλει απλά δύο ώρες για να ηρεμήσει όσο τα παιδιά κοιμούνται και αυτό για να ανακτήσει τις δυνάμεις της για το καλό όλων στο σπίτι.

Βέβαια, αντί αυτού καταλήγω τώρα να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο με τον γιο μου αγκαλιά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά το δέχομαι.

mitrotita-(9).jpg

Instagram / lifestylewithkara

Πηγή κειμένου: Instagram / lifestylewithkara

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved