«Η ερώτηση που κάνω συνέχεια στον εαυτό μου από όταν έγινα μαμά»

Μαμά τριών παιδιών μοιράζεται τις σκέψεις της για το πόσο έχει αλλάξει και εξακολουθεί να αλλάζει από όταν ήρθε η μητρότητα στη ζωή της.

«Η ερώτηση που κάνω συνέχεια στον εαυτό μου από όταν έγινα μαμά»

Instagram / raisinglittlekiwilegends

Πίσω από το Instagram account «Raising Little Kiwi Legends» βρίσκεται μία μαμά τριών παιδιών. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και μιλάει για στερεότυπα και αναδεικνύει την αληθινή πλευρά της μητρότητας.

Σε μία από τις αναρτήσεις της η νεαρή μητέρα μιλάει για την ερώτηση που κάνει συνέχεια στον αυτό της από όταν ήρθε η μητρότητα στη ζωή της. Αυτή δεν είναι άλλη από το «Ποια είμαι;», μία ερώτηση που στριφογυρνά στο μυαλό πολλών μαμάδων με μικρά και μεγάλα παιδιά.

«Ποια είμαι; Αυτή είναι μία ερώτηση που κάνω συνέχεια στον εαυτό μου από όταν έκανα παιδιά και ξέρω ότι θα συνεχίσω να κάνω πιθανά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και είμαι εντάξει με αυτό. Αναρωτιέμαι, όμως και εάν κάνω αρκετά για τα παιδιά μου, εάν φροντίζω ώστε να έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν οι Little Kiwi Legends, ένα τους δίνω την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζουν.

Ο άντρας μου συχνά μου υπενθυμίζει ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν έχει να κάνει μόνο με το να αποκτήσουμε εμείς περισσότερες αντοχές, αλλά και τα κορίτσια επίσης. Η φράση που χρησιμοποιεί αυτήν την περίοδο είναι “χτίζει χαρακτήρα”. Νομίζω για εμάς και η απάντηση σε πολλά από τα δικά μου ερωτήματα είναι να σταματήσω να αμφισβητώ τα πάντα και να είμαστε παρόντες στην κάθε στιγμή προκείμενου να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Δεν ανησυχούμε για το μέλλον γιατί οι βάσεις που βάζουμε τώρα, θα μας ανταμείψουν τα επόμενο χρόνια. Ας σταυρώσουμε δάχτυλά, μάτια και αυτιά για να συμβεί αυτό.»

mama-mitrotita-(2).jpg

Instagram / raisinglittlekiwilegends

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved