Κατακτώντας το όνειρο της οικογένειας: Αληθινές μαρτυρίες ζευγαριών που νίκησαν όλα τα εμπόδια

Η ιστορία του Μιχάλη και της Κωνσταντίνας.

Κατακτώντας το όνειρο της οικογένειας: Αληθινές μαρτυρίες ζευγαριών που νίκησαν όλα τα εμπόδια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, ο Μιχάλης και η Κωνσταντίνα μιλούν για το δικό τους ταξίδι και την οικογένεια που δημιούργησαν

Bigstock

Όλοι εμείς οι ειδικοί που ασχολούμαστε με την υπογονιμότητα, βιώνουμε καθημερινά τη χαρά των νέων γονιών αλλά και την αγωνία των ζευγαριών που προσπαθούν να κάνουν παιδί αλλά συναντούν εμπόδια. Πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιατρείου μας διαδραματίζονται δυνατές ιστορίες, όχι κατ’ ανάγκην όλες ευχάριστες, όμως, σε κάθε περίπτωση δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και την ελπίδα.

Στις περιπτώσεις της υπογονιμότητας είναι πάντα απαραίτητη η εμπιστοσύνη στον ειδικό που θα επιχειρήσει να σας φέρει πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο. Ο Μιχάλης & Κωνσταντίνα μας εμπιστεύθηκαν σε μια κομβική στιγμή της ζωής τους και σήμερα ζουν ευτυχισμένοι με τα τρία παιδιά τους.

Αυτή είναι η ιστορία τους…

«Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από τρία χρόνια όταν μας ανακοίνωσαν ότι για να αποκτήσουμε παιδί θα πρέπει να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής, λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας. Επί δυόμιση χρόνια προσπαθούσαμε και μετρούσαμε μόνο αποτυχίες. Είχα πλέον απογοητευτεί και έτσι είπα στον εαυτό μου ότι θα τα κάνω όλα από την αρχή, ό,τι χρειάζεται, εξετάσεις, ωοληψίες, φάρμακα, κτλ. μα θα είναι η τελευταία φορά που θα προσπαθήσω. Και εδώ έρχεται στην ζωή μας ο κος Σφακιανούδης.

Ήμουν αγχωμένη όταν τον συναντήσαμε για πρώτη φορά και αγωνιούσα για το πως θα εξελιχθεί η συνάντηση μας. Θυμάμαι όταν ήρθε, είδα έναν άνθρωπο που το χαμόγελό του φαινόταν πίσω από την μάσκα, γνωριστήκαμε και συζητήσαμε το πρόβλημα μας. Μας άκουγε με τόση προσοχή και μας εξήγησε ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσουμε. Ήθελε κι εκείνος να δει τι φταίει που δεν τα έχουμε καταφέρει, να πάρει κ εκείνος τις απαντήσεις του.

Και ξεκινήσαμε με την πρώτη ωοληψία, δυστυχώς όμως αποτύχαμε. Λυπήθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα, το ίδιο και ο σύζυγός μου, μέχρι που μας κάλεσε στο τηλέφωνο, μιλήσαμε και μας πρότεινε το επόμενο βήμα. Συγκινούμαι πραγματικά γιατί από εκείνο το βράδυ έγινε η δύναμη μου, ένιωσα ασφαλής.

Μετά από 1,5 μήνα έμεινα έγκυος. Η χαρά μας απερίγραπτη. Ήρθε η μέρα του 1ου υπερήχου και μας ανακοινώνει ότι έχουμε 3 μωράκια! Σοκαρισμένοι και οι δύο. Η αλήθεια είναι ότι έφυγα φοβισμένη, δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί. Ήρθε και η μέρα του 2ου υπερήχου, επιβεβαιωμένη η τρίδυμη κύηση.

Είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εμπιστεύτηκα τον ιατρό μου, σε κάθε συνάντηση μας πάντα έφευγα πιο δυνατή, πιο ασφαλής και πιο σίγουρη. Στις 27/7/22 έφερα στο κόσμο τα τρία θαυματάκια μας, δύο κοριτσάκια και ένα αγόρι. Υγιέστατα τα μωρά και εγώ γερή και δυνατή.

Ευχαριστώ πολύ και όλους τους συνεργάτες του, μια ομάδα δυνατή, με επαγγελματισμό, υπευθυνότητά και σεβασμό.

Με αγάπη, Μιχάλης & Κωνσταντίνα»

sfakianoudis-giatros.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες , επικοινωνήστε με τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο κ. Σφακιανούδη Κωνσταντίνο, Ειδικό στην Υποβοηθουμένη Αναπαραγωγή, www.sfakianoudis.gr, 210 6565112 (Facebook | Instagram)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved