Ζωγραφίστε με bubble wrap - Τρεις ευφάνταστες ιδέες

Πώς να χρησιμοποιήσετε το bubble wrap για να κάνετε πρωτότυπες κατασκευές.

Ζωγραφίστε με bubble wrap - Τρεις ευφάνταστες ιδέες

Τι μπορείτε να φτιάξετε με bubble wrap;

YouTube / The Dad Lab

Η ζωγραφική είναι μία δημιουργική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Ζωγραφίζοντας τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τον συντονισμό χεριών και ματιών, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και εκφράζουν σκέψεις και συναισθήματα, ακόμα κι αν στη νηπιακή τους ηλικία οι ζωγραφιές τους μοιάζουν περισσότερο με μουτζούρες.

Εκτός από τα πινέλα, τα μολύβια, τους μαρκαδόρους, μπορείτε να ζωγραφίσετε με πολλά ακόμα αντικείμενα που έχετε στο σπίτι και να δοκιμάσετε νέες τεχνικές ζωγραφικής που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών.

Πώς να ζωγραφίσετε με bubble wrap

Το bubble wrap είναι το κλασικό προστατευτικό πλαστικό το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως στη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων. Εάν έχετε στο σπίτι bubble wrap, αντί να το πετάξετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ευφάνταστες δημιουργίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Surgei, μπαμπάς τριών αγοριών μας δείχνει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το bubble wrap στη ζωγραφική για να φτιάξετε ένα ουράνιο τόξο, πολύχρωμες πεταλούδες και μία χαμογελαστή κάμπια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved