Πασχαλινές λαμπάδες: 5 ιδέες για να τις φτιάξετε μόνες σας

Βάλτε όλη σας τη μαεστρία και τη πασχαλινή σας διάθεση και φτιάξτε ένα κομψό έργο τέχνης.

Πασχαλινές λαμπάδες: 5 ιδέες για να τις φτιάξετε μόνες σας
Bigstock

Οι πασχαλινές λαμπάδες που θα φτιάξετε μόνες σας είτε για το βαφτιστήρι σας είτε για τον σύζυγό σας είτε ακόμα για εσάς την ίδια, δεν είναι απλά μια οικονομική λύση. Πάνω απ' όλα αποτελεί ένα ολόδικό σας έργο τέχνης με στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Πρώτα απ' όλαπρομηθευτείτε παραπάνω κεριά από όσα έχετε σκοπό να φτιάξετε καθώς πάντα συμβαίνουν «μικρο-ατυχήματα». Εκτός από τα κλασικά κεριά- λαμπάδες, στην αγορά θα βρείτε οβάλ, πλακέ, χρωματιστά, πολύχρωμα ακόμα και ανακυκλώσιμα.

Οι τρόποι για να τα στολίσετε είναι άπειροι. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες παρακάτω είτε για μια πιο «πλούσια» είτε μια πιο μίνιμαλ λαμπάδα.

1. Ξύλινα διακοσμητικά

Κρεμάστε όποιο ξύλινο σχέδιο προτιμάτε αφού επεξεργαστείτε το κερί με χρώμα ή decoupage για να δείχνει έξτρα πασχαλινό!

2. Decoupage

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος και για να φτιάξετε μια παιδική λαμπάδα είναι εφαρμόζοντας decoupage ενός ζωγραφισμένου χαρτιού με την αγαπημένη της πριγκίπισσα της Disney πάνω στο κερί.

3. Kορδέλες

Σε όλα τα μαγαζιά με είδη για κατασκευές αλλά κυρίως σε εκείνα με είδη γάμου και βάφτισης, θα βρείτε κορδέλες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

4. Σπάγγος και στάχυα

Ίσως η πιο καλαίσθητη και κομψή επιλογή για πασχαλινές λαμπάδες.


5. Ειδικά χρώματα για ζωγραφική

Είτε με ειδικά χρώματα για κεριά, αν πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη-περίτεχνη λαμπάδα, είτε με απλά ακρυλικά χρώματα μπορείτε να διακοσμήσετε την πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved