Μικρό μπαλκόνι: 10 ανοιξιάτικες ιδέες για να το διακοσμήσετε

Μικρή βεράντα: Προτάσεις για να τη διακοσμήσετε τώρα την άνοιξη. 

Μικρό μπαλκόνι: 10 ανοιξιάτικες ιδέες για να το διακοσμήσετε
Bigstock

H θερμοκρασία ανεβαίνει καθώς υποδεχόμαστε τον δεύτερο μήνα της άνοιξης. Αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορούμε να καθόμαστε περισσότερες ώρες στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Και μπορεί ακόμα η γύρη να είναι έντονη, όμως ξεκινήστε να το διακοσμείτε ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, σε ένα όμορφο και γεμάτο λουλούδια μπαλκόνι.

Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι μεγάλες, ευρύχωρες βεράντες, σήμερα οι ιδέες που σας παρουσιάζουμε αφορούν μικρά μπαλκόνια: τετράγωνα, μακρόστενα, παραλληλόγραμμα...

Γλάστρες

Αγοράστε γλάστρες ή γλαστράκια σε διαφορετικά χρώματα για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι ή να τις βάλετε σε ράφι στον τοίχο. Μπορείτε φυσικά να βάψετε με σπρέι τις γλάστρες που ήδη έχετε κάνοντας να δείχνουν σαν καινούργιες.

https://www.instagram.com/p/C40bCyZrB-u/

Τραπεζάκι

Μεταλλικό ή ξύλινο, ένα τραπεζάκι είναι απαραίτητο στη βεράντα. Αν είναι μικροσκοπική και δεν υπάρχει χώρος, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα που στερεώνεται στα κάγκελα.

https://www.instagram.com/p/CCOQZwknbgT/
https://www.instagram.com/p/C42_2GkPzy0/
https://www.instagram.com/p/B_HO0rhp--0/

Δάπεδο

Αν σας αρέσει το ξύλο, μπορείτε να καλύψετε με ξύλινο δάπεδο τη βεράντα. Δεν θα σας στοιχίσει πολλά, ειδικά αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό. Υπάρχει, επίσης, και η επιλογή να στρώσετε ένα όμορφο χαλάκι που θα δένει με την συνολική διακόσμησή του.

https://www.instagram.com/p/CukP26LsfH3/
https://www.instagram.com/p/B1hB_h9oJdY/

Φαναράκια

Τα φαναράκια, ειδικά το βράδυ, δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται να γεμίσετε τη βεράντα με φαναράκια, αρκούν ένα ή δύο.

https://www.instagram.com/p/Cc_DpgasFB7/
https://www.instagram.com/p/C4sjJlZIj4O/

Μαξιλάρια

Τα πολύχρωμα μαξιλάρια στις καρέκλες δίνουν χρώμα στη βεράντα σας. Αν μάλιστα συνδυαστούν με τα λουλούδια ή τα φυτά που έχετε, το αποτέλεσμα θα είναι πέραν των προσδοκιών σας.

https://www.instagram.com/p/B_kc5zWpwa1/
https://www.instagram.com/p/CBdcF3aF7Za/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved