Έχετε μικρό μπαλκόνι; Δείτε 100 ιδέες για να το διακοσμήσετε

Ανοιξιάτικες ιδέες για να το μεταμορφώσετε το μικρό σας μπαλκόνι.

Έχετε μικρό μπαλκόνι; Δείτε 100 ιδέες για να το διακοσμήσετε

Διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης και απολαμβάνουμε τις ηλιόλουστες μέρες.Καιρός λοιπόν να καθαρίσετε τη βεράντα και να τη μετατρέψετε στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού. Από εδώ και πέρα άλλωστε εκεί θα περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας.

Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό δεν σημαίνει ότι έχετε λιγότερες επιλογές να το μεταμορφώσετε σε μια ανοιξιάτικη όαση. Κάθε άλλο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα διαμερίσματα στην πρωτεύουσα έχουν μικρή βεράντα.

Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε κάθε σπιθαμή της βεράντας με τον πιο έξυπνο τρόπο.Τραπεζάκια κρεμαστά από τα κάγκελα, σκάλα διακόσμησης όπου θα μπορείτε να βάλετε ακόμα περισσότερα φυτά ή ράφια στον τοίχο είναι μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε για το μικρό σας μπαλκόνι.

Αν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, επιλέξτε φυτά που δεν θέλουν συχνό πότισμα. Επίσης, καλάθια ψάθινα, καφάσια στο χρώμα του ξύλου ή σε έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο ή σε ένα φωτεινό κίτρινο όπως και φαναράκια, αποτελούν όμορφες προσθήκες στην διακόσμηση της βεράντας τώρα την άνοιξη.

Αυτές κι άλλες πολλές ακόμα ιδέες που θα κάνουν το μικρό σας μπαλκόνι να μοιάζει αγνώριστο, θα βρείτε στη gallery που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved