Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι του Ρεβεγιόν

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά, βάζα, αποξηραμένα λουλούδια και ιδιαίτερες χαρτοπετσέτες με περίτεχνο δίπλωμα.

Άλκηστις Κοϊνάκη
Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι του Ρεβεγιόν
Bigstock

Τελευταία μέρα του 2023 αύριο και οι προετοιμασίες για το Ρεβεγιόν είναι πυρετώδεις. Εάν φέτος ο ρόλος του οικοδεσπότη έχει κληρώσει σε εσάς, σας έχουμε παρακάτω υπέροχες ιδέες για τη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού.

Όπως ξέρετε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και είναι αυτές που θα δώσουν μία πιο γιορτινή νότα. Για τη διακόσμηση του τραπεζιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά, βάζα, διακοσμητικά, αποξηραμένα λουλούδια και πετσέτες με περίτεχνο δίπλωμα.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Κουκουνάρια, σπάγκος και δεντρολίβανο

Μερικά κουκουνάρια, retro κεριά και σκεύη και διπλωμένες υφασμάτινες πετσέτες , δεμένες με σπάγκο είναι υπεραρκετά για να δημιουργήσουν μία όμορφη σύνθεση. Πινελιά που κάνει τη διαφορά και δίνει extra χρώμα στο τραπέζι, το κομματάκι δεντρολίβανο στο δέσιμο της πετσέτας.

https://www.instagram.com/p/CJfMYFUH5fv/

Black & white

Minimal, κομψό, το τέλειο theme εάν βιάζεστε και θέλετε να ετοιμάσετε κάτι γρήγορο και εύκολο. Τα κηροπήγια στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και την όλη διακόσμηση του τραπεζιού ακόμα πιο επίσημη.

https://www.instagram.com/p/B6yuZiSAJxY/

Χρυσό παντού

Εάν δεν τολμήσετε το χρυσό στο τραπέζι του Ρεβεγιόν, τότε πού; Συνδυάστε τα χρυσά κηροπήγια με τα επιχρυσωμένα κουκουνάρια, τα επιχρυσωμένα κλαδιά και γενικά ό,τι άλλο μπορείτε να βρείτε (και να ταιριάζει) σε αυτήν την απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Cm1jNeGDxkK/

Πράσινο, το χριστουγεννιάτικο

Το σκούρο πράσινο και το κόκκινο είναι τα χρώματα των Χριστουγέννων. Το πράσινο είναι πιο «διακριτικό», ζεστό και μπορείτε κάλλιστα να το επιλέξετε ως το βασικό χρώμα στο τραπέζι σας.

https://www.instagram.com/p/C1V3Hhxs4nC/

Dark & Elegant

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια σε ένα επίσημο δείπνο. Για να μην το παρακάνετε με τα σκούρα χρώματα, καλό είναι τα ποτήρια, τα κηροπήγια και γενικά τα διακοσμητικά σας να είναι διάφανα. Επίσης, ένα βάζο με λουλούδια στο τραπέζι θα προσθέσει χρώμα και θα κάνει τη διακόσμηση ακόμα πιο επίσημη.

https://www.instagram.com/reel/C1FzK2SsEQm/

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved