Το tip για να φτιάξετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο βάζο με κλαδιά

Το μυστικό κρύβεται σε τρία ρολά του χαρτιού υγείας. 

Άλκηστις Κοϊνάκη
Το tip για να φτιάξετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο βάζο με κλαδιά
Bigstock

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού δεν περιλαμβάνει μόνο το στολισμένο δέντρο. Οι περισσότεροι στολίζουμε με κεριά, φωτάκια ή άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε διάφορες γωνιές και δωμάτια του σπιτιού, όπως το τζάκι, το τραπεζάκι του σαλονιού, την κουζίνα.

xristoygenniatikos-diskos-kouzinas-diakosmisi.jpg

Τα χριστουγεννιάτικα βάζα έχουν φυσικά κάθε χρόνο την τιμητική τους και η Anna King μοιράζεται μέσα από τον προφίλ της στο Instagram ένα tip για να τα αναδείξετε. Είναι απλό. Αντί να βάλετε τα κλαδιά χύμα σε ένα γυάλινο βάζο, με τρία ρολά από χαρτί υγείας που έχει τελειώσει, κουκουνάρια, φωτάκια και ένα κομμάτι σπάγκο, μπορείτε να δημιουργήσετε μία πραγματικά όμορφη σύνθεση.

Παρακάτω το βίντεο με το πανεύκολο tip.

https://www.instagram.com/reel/C0Uf9eGN8T_/

Η Anna King έχει μοιραστεί πολλές ακόμα συμβουλές και ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Παρακάτω τα βήματα που ακολούθησε για να διακοσμήσει την κουπαστή στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε δεν έβαλε μόνο κλαδιά έλατου, αλλά και δικοσμητικά φρούτα, μπάλες, φωτάκια και κατακόκκινες κορδέλες.

https://www.instagram.com/reel/Czb-x-utCpi/

Οι ακόλοθοι της Anna ξεπερνούν τις 230 χιλιάδες και στις πάνω από 800 δημοσιεύσεις που έχει μέχρι στιγμής, μπορείτε να δείτε ιδέες για DIY κατασκευές και για τη διακόσμηση του σπιτιού κάθε εποχή του χρόνου.

Για τα Χριστούγεννα, η προσέγγιση που ακολουθεί η Anna, είναι μάλλον όσο πιο πολλά διακοσμητικά, τόσο το καλύτερο. Στις συνθέσεις της της αρέσει να συνδυάζει πολλά διακοσμητικά, χρώματα, υφές. Το αποτέλεσμα βέβαια, είναι εντυπωσικό, οπότε γιατί να μην το δκιμάσετε κι εσείς;

Και φυσικά στο προφίλ της θα δείτε και πολλές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Παρακάτω μία πρωτότυπη ιδέα για το δίπλωμα της πετσέτας.

https://www.instagram.com/reel/C0ANJagtGQ6/

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved