Πώς να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι

Ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πώς να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι
Bigstock

Τα γιορτινά τραπέζια από εδώ και πέρα έχουν την τιμητική τους γι' αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες να διακοσμήσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Ως οικοδέσποινα δεν πρέπει μόνο να φροντίσετε τα φαγητά που θα φτιάξετε αλλά και την προετοιμασία του τραπεζιού σας.

Για την απόλυτη κομψότητα του εορταστικού σας τραπεζιού, επιλέξτε έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως γκρι-κόκκινο, πράσινο-κόκκινο, κόκκινο-λευκό, μαύρο-ασημί, χρυσό-λευκό κ.α.

Τα μεταλλικά χρώματα είναι πολύ δημοφιλή καθώς προσθέτουν αυτή τη λάμψη που χρειάζεται ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χρυσά και τα ασημί διακοσμητικά είναι δημοφιλή.

Εάν το στιλ σας είναι παραδοσιακό, διακοσμήστε το τραπέζι σας με κλαδιά τούγιας ή έλατου, με γκι και φυσικά κόκκινο χρώμα.

Ακόμη μια ιδέα διακόσμησης είναι η minimal. Κρατήστε απλή τη διακόσμηση και χρησιμοποιήστε λευκά τραπεζομάντηλα, πετσέτες ή πιάτα. Συνδυάστε τα με γήινα χρώματα, κεριά ή πετσέτες.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές ακόμη ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να στήσετε το δικό σας όμορφο γιορτινό τραπέζι.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved