Διακόσμηση μπαλκονιού: Έξυπνες ιδέες για περισσότερη ιδιωτικότητα

Τι να βάλετε στο μπαλκόνι για να μη σας βλέπουν.

Διακόσμηση μπαλκονιού: Έξυπνες ιδέες για περισσότερη ιδιωτικότητα

Πώς θα διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας κάθε φορά που κάθεστε στη βεράντα σας.

Bigstock

Τώρα το καλοκαίρι περνάτε αρκετό χρόνο στο μπαλκόνι σας και πιθανόν να έχετε την ανάγκη να κρατάτε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας, καθώς με ορισμένες απλές προσθήκες μπορείτε να διακοσμήσετε τη βεράντα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη σας βλέπουν από τα απέναντι μπαλκόνια.

https://www.instagram.com/p/CbdEuikrJXK/

Φυτά

Τα ψηλά φυτά είναι από τις πιο εύκολες λύσεις για τη βεράντα σας. Φτιάξτε ένα φυσικό τοίχος που δεν θα δημιουργεί ασφυκτική ατμόσφαιρα. Προτιμήστε κυπαρίσσι λέιλαντ, φωτίνια, γκολντ κρεστ.

https://www.instagram.com/p/CtqP5lCIdJm/

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες από λινάτσα είναι μια λύση που σας προσφέρει ιδιωτικότητα και παράλληλα δημιουργεί μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι. Στα συν της κουρτίνας είναι ότι μπορείτε να τη μαζεύετε όποτε κι αν θέλετε.

https://www.instagram.com/p/CfUlgZGvUft/

Καλαμωτή

Ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή.Το μειονέκτημά της είναι ότι με τον ήλιο και τη βροχή ξεθωριάζει οπότε θα πρέπει να την αντικαθιστάτε πιο συχνά.

https://www.instagram.com/p/CtrfbiPIlCq/

Πέργκολα

Στο εμπόριο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πέργκολες που θα σας προσφέρουν το είδος της προστασίας που επιθυμείτε από τα βλέμματα των γειτόνων.

Μπορείτε να βάλετε σε όλη τη βεράντα ή να κάνετε έναν συνδυασμό πέργκολας και λουλουδιών.

https://www.instagram.com/p/Ctn4YcTseY_/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved