Ιδέες για ένα τέλειο μπαλκόνι - Πώς να το διακοσμήσετε

Φυτά, λουλούδια, φωτάκια, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε  για το μπαλκόνι σας.

Ιδέες για ένα τέλειο μπαλκόνι - Πώς να το διακοσμήσετε

Μικρή βεράντα γεμάτη λουλούδια

Instagram / manzelmag

Το μπαλκόνι, μεγάλο ή μικρό, θα είναι από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο το μέρος όπου θα περνάτε πολύ από τον χρόνο σας.

Γι΄αυτό αξίζει να το διαμορφώσετε κατάλληλα ώστε να ενισχύει την καλή σας διάθεση.

Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει πολλές ιδέες για το πώς μπορεί να το διακοσμήσετε και σήμερα σας προτείνουμε ακόμα μερικές.

https://www.instagram.com/p/CPOtRCij7PK

Διακοσμήστε τα κάγκελα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καμουφλάρετε τα κάγκελα : με καλαμωτή, με πλέγμα με πανί. Υπάρχουν όμως κι άλλες επιλογές όπως είναι ο τεχνητός φράχτης με φύλλωμα. Επιλέξτε την ποιότητα και τα φύλλωμα που σας αρέσει και τοποθετήστε τον στα κάγκελα της βεράντας σας.

https://www.instagram.com/p/CRN9uH5s2Fp

Ζαρντινιέρες

Οι κρεμαστές ζαρντινιέρες είναι ιδανικές για μικρά μπαλκόνια. Εξοικονομείτε χώρο και παράλληλα έχετε λουλούδια να δίνουν χρώμα στη βεράντα σας

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και κρεμαστές γλάστρες σε ορισμένα σημεία του μπαλκονιού σας.

https://www.instagram.com/p/Cp-nj4qKqr5

Χαλί

Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να διακοσμούν τα μπαλκόνια με μικρά χαλιά, μονόχρωμα ή πολύχρωμα. Δεν δίνουν μόνο στιλ αλλά ομορφαίνουν τον χώρο. Τα ψάθινα χαλιά είναι πάντως αυτά που θεωρούνται πιο λειτουργικά.

https://www.instagram.com/p/CrD63piKS-a

Μαξιλάρια

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα ( ή την διάθεση ) να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη βεράντα, επενδύστε στα μαξιλάρια. Ανανεώστε τα μαξιλάρια στις καρέκλες, επιλέγοντας υφάσματα με ζωηρά χρώματα. Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να αποσπώνται οι θήκες και να πλένονται στο πλυντήριο.

https://www.instagram.com/p/CpUdbBqtfL_

Φωτάκια

Μπορεί τα φωτάκια να θυμίζουν Χριστούγεννα, όμως δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ. Κρεμάστε σε μια γωνία της βεράντας ή τοποθετήστε τα σε μια διακοσμητική πιατέλα πάνω στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/Cg1tRZUscJh

Λουλούδια

Η πιο απλή και όμορφη πρόταση για το μπαλκόνι σας είναι τα λουλούδια. Δημιουργείστε μια όμορφη γωνιά με λουλούδια εποχής και είναι βέβαιο ότι κάθε φορά που θα είστε στη βεράντα το βλέμμα σας θα πέφτει σε αυτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved