Φέτος το Πάσχα #menoumespiti και το γεμίζουμε με τις χειροτεχνίες και την αγάπη των παιδιών μας

Πώς απλές πράξεις αγάπης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Μαργαρίτα Νικολάου
Φέτος το Πάσχα #menoumespiti και το γεμίζουμε με τις χειροτεχνίες και την αγάπη των παιδιών μας

Θυμόσαστε που είδαμε με την Νικόλ το διαφημιστικό σποτάκι της ΑΒ;

Ε! Όχι μόνο αγοράσαμε τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ για να τα στείλουμε στο βαφτιστήρι μας και τις φίλες της κόρης μου, αλλά οι ζωγραφιές που έχουν φτιάξει τα παιδιά-επισκέπτες του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας και που κοσμούν τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, μας έδωσαν έμπνευση για τις δικές μας χειροτεχνίες.

Όταν η Νικόλ είδε τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, ξετρελάθηκε! Μου μίλησε για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και μου ζήτησε να φτιάξει μια πασχαλινή κατασκευή αφιερωμένη σε αυτά.

Όπως ξέρετε, χατίρι δεν της χαλάω! Πήραμε, λοιπόν, τα πολύχρωμα χαρτόνια μας, τις ξυλομπογιές και στρωθήκαμε στη δουλειά. Περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα και αυτό φαίνεται και στο βίντεο που δημιουργήσαμε για εσάς.



Και φυσικά, εμείς στείλαμε την αγάπη μας και την υποστήριξή μας στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου που μας έχουν ανάγκη. Εσείς; Ακόμη το σκέφτεστε; Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι με την αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού ΑΒ μπορούμε όλοι να ενισχύσουμε με 0.30 ευρώ το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί. Γιατί οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη όταν είμαστε όλοι μαζί. Και ένα Πασχαλινό Αβγό ΑΒ αρκεί για να κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved