Φέτος το Πάσχα #menoumespiti και κάνουμε μαζί τη διαφορά!

Σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, φέτος το Πάσχα κάποια πράγματα θα είναι… διαφορετικά.

Φέτος το Πάσχα #menoumespiti και κάνουμε μαζί τη διαφορά!

Ωστόσο, κάποια άλλα θα παραμείνουν ίδια. Ναι, αυτές τις ημέρες δεν επισκεπτόμαστε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουμε. Αντιθέτως #menoumespiti, αλλά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μοιράζουμε αγάπη και αλληλεγγύη στους αγαπημένους μας, καθώς και σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.

Αυτό το Πάσχα, θα βάψουμε αβγά και θα φτιάξουμε κουλουράκια με τα παιδιά, όπως κάναμε άλλωστε κάθε χρόνο. Δεν θα ξεχάσουμε όμως, να δείξουμε την αγάπη μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην καρδιά και το μυαλό μας αυτές τις ημέρες και κυρίως, στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη στήριξή μας τώρα περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε, το Πάσχα είναι μια γιορτή συνυφασμένη με την αγάπη!

Ένα τηλεφώνημα στον παππού και τη γιαγιά, μια βιντεοκλήση στο νονό και τη νονά, μια όμορφη κάρτα με ευχές, μερικά πασχαλινά δώρα που θα μοιράσουν χαρά σε εκείνους οπου γιορτάζουν. Γιατί μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας και να γιορτάσουμε το Πάσχα, ακόμη και εντός σπιτιού. Η τεχνολογία είναι, άλλωστε, «σύμμαχός μας» αυτές τις ημέρες και σε πολλές περιπτώσεις, ένα «κλικ» από το laptop, το smartphone ή το tablet μας αρκεί για να φτάσουν τα δώρα και οι ευχές μας στους παραλήπτες τους.

Οι πράξεις αγάπης που μοιράζουν χαρά και χαμόγελα

Εκτός από ευχές και δώρα, ωστόσο, αυτό το Πάσχα που #menoumespiti αποτελεί και μια εξαιρετική αφορμή για να κάνουμε τη διαφορά και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε αυτές τις ημέρες, δηλαδή τα παιδιά και δη, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που δραστηριοποιείται από το 1998 στη χώρα μας. Βασικός στόχος της Κιβωτού του Κόσμου είναι να προσφέρει και να φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν σε μονογονεϊκές οικογένειες και βιώνουν δύσκολες συνθήκες.

Τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, τώρα που μένουμε σπίτι από τα να δείξουμε στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου την αγάπη μας και την ίδια ώρα, να προσφέρουμε και στα δικά μας παιδιά χαρά και ένα όμορφο «μάθημα»: αυτό της αξίας της αλληλεγγύης!

Αν διερωτάστε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και μια καλή πράξη, στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, αρκεί κάτι πολύ απλό για να το πετύχετε. Ποιο είναι αυτό; Το να προσφέρετε σοκολατένια Πασχαλινά Αβγά ΑΒ στα δικά σας παιδιά ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

alfavita 1



Κι όμως, ένα Πασχαλινό Αβγό ΑΒ αρκεί για να αλλάξει τη ζωή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, ειδικότερα αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Άλλωστε, οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη όταν είμαστε όλοι μαζί! Έτσι, με την αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, μπορεί ο καθένας μας να ενισχύσει με 0,30 ευρώ το έργο του Οργανισμού και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Στα ράφια των καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ θα βρείτε αυτές τις ημέρες και για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα σοκολατένια Πασχαλινά Αβγά ΑΒ σε δύο διαφορετικά μεγέθη και με διαφορετική τιμή. Καθένα από τα ξεχωριστά αυτά Πασχαλινά Αβγά έχει «ντυθεί», μάλιστα, με μοναδικές ζωγραφιές που ετοίμασαν παιδιά – επισκέπτες του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας για τους μικρούς φίλους της Κιβωτού του Κόσμου. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια «γεύση»!



Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, #menoumespiti και κάνουμε τη διαφορά, δείχνουμε δηλαδή την αγάπη μας και την αλληλεγγύη μας, όχι μόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και σε εκείνους που σήμερα έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, περισσότερο από ποτέ. Και το κάνουμε όλοι μαζί. Διότι σε κάποιες περιπτώσεις, αρκεί ένα σοκολατένιο πασχαλινό αβγό για να μοιράσουμε χαμόγελα και αγάπη!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το φετινό Πάσχα… διαφορετικά όμορφο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved