Όταν το φαγητό γίνεται παιχνίδι - Ευφάνταστα πιάτα εμπνευσμένα από την Disney (pics)

Πώς θα κάνετε το μικρό σας να φάει όλο του το φαγητό και να το απολαύσει; Εμείς βρήκαμε τον πιο δημιουργικό και παιχνιδιάρικο τρόπο!

Όταν το φαγητό γίνεται παιχνίδι - Ευφάνταστα πιάτα εμπνευσμένα από την Disney (pics)

Πολλά παιδιά είναι δύσκολα με το φαγητό. Άλλα δεν τρώνε φρούτα, άλλα λαχανίκα και άλλα είναι γενικά πολύ επιλεκτικά με το τι θα φάνε και τι όχι.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς ως γονείς;

Αρχικά να μην πανικοβάλεστε. Πολλά παιδιά παρουσιάζουν αυτή τη συμπεριφορά στη μικρή τους ηλικία, σταδιακά όμως είναι όλο και πιο πρόθυμα να δοκιμάσουν νέες γεύσεις. Ωστόσο, μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στο να δει το παιδί σας το φαγητό με άλλο μάτι, κάνοντας το φαγητό... παιχνίδι!

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιδικά, τα παραμύθια και φυσικά τους ήρως που πρωταγωνιστούν σε αυτά. Επίσης, λατρεύουν τα έντονα χρώματα και τις ζωγραφιές. Τι θα λέγατε λοιπόν να εντάσσατε τα παραπάνω στο φαγητό του παιδιού σας;

Μία μαμά το τόλμησε με την πιο ευφάνταστη και καταπλητική ιδέα! Εμπνεύστηκε από τους αγαπημένους Disney ήρωες του γιου της και άρχισε να παίζει με την εικόνα του φαγητού ώστε μέσα από το φαγητό να ζωντανεύουν γνωστοί ήρωες της Disney!

disney launches 6

Όλες τι φωτογραφίες αναδημοσίευσε το babble.com στο Instagram και πραγματικά μας ενέπνευσε την επόμενη φορά που θα μπούμε στην κουζίνα να το δοκιμάσουμε και εμείς!

Αν ακόμα δεν έχει πειστεί, μία ματά στο παρακάτω library σίγουρα θα σας πείσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved