Φέτος η μεγάλη αγάπη κάθε μανούλας «κρύβεται» στα ψυγεία!

Όταν ήμασταν παιδιά μπορούσαμε να λατρεύουμε και να απεχθανόμαστε κάποια φαγητά με τρομερή ευκολία.

Φέτος η μεγάλη αγάπη κάθε μανούλας «κρύβεται» στα ψυγεία!

Συνήθως για τα δεύτερα, αυτά που τότε δεν μας πολυάρεσαν, μας δόθηκε η ευκαιρία στο μέλλον να αλλάξουμε γνώμη και να τα «συμπαθήσουμε». Αυτά όμως που αγαπήσαμε όσο ήμασταν ακόμη μικροί, έμειναν για πάντα δικά μας…

Τα χρόνια πέρασαν, μεγαλώσαμε, κάναμε δική μας οικογένεια, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τα δικά μας παιδιά κι όμως μερικά πράγματα συνεχίζουν να έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Ακριβώς για αυτό, δεν μπορούμε παρά να χοροπηδήσουμε από χαρά, με την ίδια λαχτάρα όπως τότε, μαθαίνοντας πως μία από τις πιο γλυκές παιδικές μας αναμνήσεις, επιστρέφει αυτή τη φορά πιο ανανεωμένη και… παγωμένη από ποτέ. H αγαπημένη μας Kinder, την οποία κάποτε βρίσκαμε μόνο στα ράφια των περιπτέρων και των super market, επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ στις ζωές μας, από τα ράφια των ψυγείων και της κατάψυξης αυτή τη φορά!

psigeia2



Πιστή όπως πάντα στην υπόσχεσή της να μας παρέχει προϊόντα μόνο υψηλών προδιαγραφών και θέτοντας αυστηρά διατροφικά κριτήρια, δημιούργησε μία μοναδική σειρά παγωτολιχουδιών που μπορεί να απευθύνονται ως επί το πλείστον στα αγγελούδια μας, θα ξετρελάνουν όμως όχι μόνο εκείνα αλλά και εμάς σίγουρα! Με κύριο συστατικό τους το γάλα, οι δύο προτάσεις Kinder αποτελούν κυριολεκτικά την πιο… δροσιστική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

Η «συνταγή» θυμίζει αρκετά τις γεύσεις που αγαπήσαμε και… τιμήσαμε στο παρελθόν, η εμπειρία παραμένει αναλλοίωτη και η αίσθηση είναι εξίσου απολαυστική, αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο! Για να καταλάβεις τι εννοώ, η Kinder «πάντρεψε» σε ένα ξυλάκι πλούσιο παγωτό γάλακτος μαζί με με εκλεκτή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο τα μικρά μας θα ανυπομονούν για τη στιγμή που θα ανοίξουμε την κατάψυξη, αλλά και εμείς θα είμαστε σίγουρες πως τους παρέχουμε ένα σνακ, το οποίο θα τους χαρίσει την επιπλέον «δόση» ενέργειας που χρειάζονται μέσα στη μέρα.

psigeia1



Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Εκτός από το παγωτό ξυλάκι, η Kinder δημιούργησε και το Κinder παγωτό σάντουιτς. Πρόκειται για ένα κρεμώδες «τρυφερό» στην υφή παγωτό γάλακτος, με 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα, το οποίο «κουμπώνει» από δύο τραγανιστά μπισκότα πέντε διαφορετικών δημητριακών. Τόσο το παγωτό ξυλάκι, όσο και το παγωτό σάντουιτς, μπορείς να τα βρεις σε ατομικές αλλά και συσκευασίες των δέκα και έξι τεμαχίων αντίστοιχα.

Η μοναδική γεύση της σοκολάτας Kinder είναι μία «παραμυθένια» αίσθηση άμεσα συνδεδεμένη με ένα από τα πιο τρυφερά κομμάτια της ζωής μας, με μερικές από τις πιο απρόσμενες, μικροσκοπικές εκπλήξεις, οι οποίες μας έκαναν κάποτε να πετάμε από χαρά! Μην χάσεις φέτος την ευκαιρία να αναζητήσεις τις νέες παγωτολιχουδιές της Kinder στα ψυγεία Αlgida και ΕΒΓΑ και να μοιραστείς με τα μικρά σου, όχι μόνο την απίστευτη γεύση τους αλλά και αυτό που έμαθες από μικρή, πως τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, πάντα θα κρύβονται στα πιο αναπάντεχα μέρη, ακόμη και σε ένα ψυγείο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved