Κι όμως υπάρχει Vegan Γύρος και μπορείτε να τον φτιάξετε στο σπίτι - Δείτε πώς
#tsoulotip: Μπορούμε να αφήσουμε τα μανιτάρια στην άκρη να μανιραριστούν για 30 λεπτά ώστε να έχουμε πιο έντονη γεύση.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. μανιτάρια Portobello, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 500 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
Υλικά για τη μαρινάδα:
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 50 ml. σάλτσα σόγιας
- ½ κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
- ½ κ.σ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 100 ml. Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Πίτες
- Ντομάτα, κομμένη στη μέση και ροδέλες
- Κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Μουστάρδα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com