
Συνταγή για ανάποδη τάρτα με μήλα
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα:
5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
100 γρ. ζάχαρη καστανή
85 γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Για το crumble αμυγδάλου
150 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.