Σαραγλί: Σιροπιαστές μπουκίτσες κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη! (vid)

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε να μη γεμίσουμε πολύ τα σαραγλί και δεν τα σφίγγουμε πολύ όταν τα τυλίγουμε, διότι όταν ψηθούν ενδέχεται να σκιστούν τα φύλλα και να χυθεί έξω η γέμιση.

Σαραγλί: Σιροπιαστές μπουκίτσες κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη! (vid)

2. Βουτυρώνουμε τα σαραγλί για να βγουν πιο τραγανά.

Υλικά

14 φύλλα κρούστας,
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα
270 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένο

Για το σιρόπι:

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 ml νερό
50 γρ. μέλι
Φλούδες από ένα πορτοκάλι
1 στικ κανέλα

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved