Συνταγή για να φτιάξετε τέλεια μακαρόν
Η πιο εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα χρωματιστά γλυκάκια.
#tsoulotip: Ανακατεύουμε απαλά τη μαρέγκα για να δημιουργήσουμε αέρα και να φουσκώσει.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μακαρόν:
- 210 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 90 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 3 ασπράδια, από αυγά medium
- 1 πρέζα αλάτι
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για τη γέμιση:
- 360 γρ. ζάχαρη, άχνη
- 230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com