Έχουν γενέθλια τα παιδιά Ελληνίδας δημοσιογράφου & έφτιαχνε τρουφάκια μέχρι το πρωί (pics)

+ η συνταγή της επιτυχίας της!
Έχουν γενέθλια τα παιδιά Ελληνίδας δημοσιογράφου & έφτιαχνε τρουφάκια μέχρι το πρωί (pics)

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας όχι μόνο των γιορτών αλλά και των γενεθλίων και η δημοσιογράφος ξενύχτησε στην κυριολοξία για να φτιάξει λαχταριστά τρουφάκια για να κεράσουν τα παιδιά της στο σχολείο τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους.

«Όταν έχεις δυο μικρά καλικαντζαράκια που έχουν γενέθλια με μια εβδομάδα διαφορά γενέθλια κεράσματα σχολείο πάρτι φτιάχνεις γλυκά μέχρι να ξημερώσει 65 τρουφάκια με Oreo και ακόμα συνεχίζω που θα πάει θα τελειώσω!!!??????Μάνες κουράγιο είμαστε πολλές???», σχολίασε και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Πολλές μάλιστα ζήτησαν και τη συνταγή της για να τα φτιάξουν μέσα στις γιορτές.

Το πάρτι της κόρης της Βασιλικής

Εκτός από χρυσοχέρα στα γλυκά, η Έλενα Πολυκάρπου είναι χρυχοχέρα και στις κατασκευές. Με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, έφτιαξε μαζί με τη Βασιλική τις προσκλήσεις και τα δώρα των παιδιών. Όλα σε χριστουγεννιάτικο mood!

«Προετοιμασίες για τα γενέθλια της Βασιλικουλας και του Μαριουλη χειροποίητες προσκλήσεις (το τι καμπάνες έκοψα δεν λέγετε) χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια κουκουνάρια (τα βάψαμε τα γυαλίσαμε μετά φτιάξαμε τις κορδέλες βάλαμε τα παιχνιδάκια και έτοιμο το δωράκι με πολύ αγάπη για τους φίλους μας) ααα φτιάξαμε και μικρές συνθέσεις με παλιά ξυλαράκια και χαλασμένα στολίδια και μάλλον τώρα καταρρέω από την κούραση η καλλιτέχνιδα...Ακόμα έχουμε μελομακάρονα κουραμπιέδες και πολλά αλλά...Αγαπώ τα Χριστούγεννα πιστεύω στον Άγιο Βασίλη για αυτό μου έστειλε δυο υπέροχα πλάσματα 14 και 27 Δεκεμβρίου τίποτα δεν ειναι τυχαίο!!!»

Δείτε στη gallery τη συνταγή για να φτιάξετε κι εσείς τα τρουφάκια της και φωτογραφίες από τις προσκλήσεις και τα δώρα που ετοίμασε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved