Φλορίντα Πετρουτσέλι: 3 παραδοσιακές συνταγές με ζυμαρικά που έμαθε από τη μαμά της (vids)

Η Φλορίντα ξεκίνησε τη δική της εκπομπή μαγειρικής στο Youtube και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες ιταλικές που μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: 3 παραδοσιακές συνταγές με ζυμαρικά που έμαθε από τη μαμά της (vids)

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Απολαμβάνει την καθημερινότητα με τον σύζυγό και την κορούλα της, Μαίρη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το δεύτερο μωράκι της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μαζί μας μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της. Τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της, τα αφιερώνει στην κορούλα της και οι φωτογραφίες που ποζάρουν μαζί στο φωτογραφικό φακό είναι πάντα οι πιο αξιολάτρευτες.

Πριν από λίγο, η μέλλουσα μαμά έκανε μία διαφορετική ανάρτηση από τις συνηθισμένες με την οποία μοιράστηκε μαζί μας το νέο της εγχείρημα.

Η Φλορίντα από σήμερα ξεκινάει τη δική της εκπομπή μαγειρικής στο YouTube.

Σε αυτήν την εκπομπή βλέπουμε την παρουσιάστρια να ετοιμάζει υπέροχες συνταγές με άρωμα Ιταλίας που έμαθε από τη μαμά της. Πάρτε μία γεύση βλέποντας τις τρεις πρώτες συνταγές που ετοίμασε η μέλλουσα μανούλα.

Spaghetti all’ Amatriciana



Πένες με λιαστές ντομάτες



Ζυμαρικά με κολοκύθα alla milanese



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved