Σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ - Ένα πιάτο που θα λατρέψετε

Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.

Σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ - Ένα πιάτο που θα λατρέψετε

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
  • 4 αυγά ποσέ
  • 200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • ½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
  • 1 αστεροειδή γλυκάνισο
  • 50 ml λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ψωμί, για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved