Φτιάξτε πεντανόστιμες και τραγανές ψαροκροκέτες
Οι πιο εύκολες ψαροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φιλέτο παγκάσιους
- 150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 3 αυγά
- 2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
- 120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- ¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com