Κιμαλίδικο: Ένα υπέροχο πιάτο με άρωμα Κωνσταντινούπολης
Μία πανεύκολη συνταγή, γεμάτη με αρώματα από την Πόλη.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 350 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 630 γρ. ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
- 1 φρατζόλα ψωμί, κομμένη σε φέτες πάχους 1.5 εκ.
- 5 αυγά, medium
- ½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 3 κλ. δυόσμο, ψιλοκομμένα
- 100 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgotsoulis.com