Πέτουλες: Ένα παραδοσιακό πιάτο που θα λατρέψετε

Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Πέτουλες: Ένα παραδοσιακό πιάτο που θα λατρέψετε

ΥΛΙΚΑ

  • 180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 150 ml γάλα, πλήρες
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. baking powder
  • 4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

  • 300 γρ. ανθότυρο
  • Μέλι
  • Ρίγανη φρέσκια

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved