Πέτουλες: Ένα παραδοσιακό πιάτο που θα λατρέψετε
Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.
ΥΛΙΚΑ
- 180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 150 ml γάλα, πλήρες
- 150 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. baking powder
- 4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα:
- 300 γρ. ανθότυρο
- Μέλι
- Ρίγανη φρέσκια
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com