Συνταγή για γαρίδες με κανταΐφι
#tsoulotip: Δε βάζουμε πολύ κανταΐφι στις γαρίδες, γιατί θα ανοίξουν και δε θα ψηθούν σωστά.
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. γαρίδες με κέλυφος
- 200 γρ. κανταΐφι
- 2 αυγά, large
- ½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- ¼ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
- Sweet Chilly Sauce
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com