Συνταγή για ατομικά πιτάκια με αχλάδι
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει η γέμιση προτού γεμίσουμε τα πιτάκια.
ΥΛΙΚΑ
- 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, μοιρασμένη στα 2
- 2 αυγά large, σε θερμοκρασία δωματίου
- 340 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 2 κ.γ. baking powder
- 1 κρόκο, για το άλειμμα της ζύμης
Για τη γέμιση:
- 300 γρ. αχλάδια, κομμένα σε χοντρά κυβάκια
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 2κ.σ. νερό
Για το γλάσο:
- 20 ml γάλα, πλήρες
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Δείτε τη διαδικασία στο giorgotsoulis.com