Συνταγή για ατομικά πιτάκια με αχλάδι

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει η γέμιση προτού γεμίσουμε τα πιτάκια.

Συνταγή για ατομικά πιτάκια με αχλάδι

ΥΛΙΚΑ

  • 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, μοιρασμένη στα 2
  • 2 αυγά large, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 340 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 2 κ.γ. baking powder
  • 1 κρόκο, για το άλειμμα της ζύμης

Για τη γέμιση:

  • 300 γρ. αχλάδια, κομμένα σε χοντρά κυβάκια
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 2κ.σ. νερό

Για το γλάσο:

  • 20 ml γάλα, πλήρες
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη

Δείτε τη διαδικασία στο giorgotsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved