
Σαλάτα caprese: Τα υλικά και το μυστικό για να τη φτιάξετε κι εσείς
#tsoulotip: Καθώς η μοτσαρέλα είναι ένα σχετικά ''άγευστό'' τυρί προσέχουμε να προσθέσουμε την ανάλογη ποσότητα από αλάτι και πιπέρι για ένα πιο εύγεστο αποτέλεσμα.

ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. ντοματίνια cherry, κομμένα στη μέση
- 200 γρ. μοτσαρέλα buffalo
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φύλλα βασιλικού για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.