Έχετε φτιάξει ποτέ Nanaimo bars; Δείτε τη συνταγή
Τα παιδιά σας και οι φίλοι τους θα ενθουσιαστούν!
#tsoulotip: Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση:
- 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
- 150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά
- 80 γρ. καρύδα, τριμμένη
- 70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο
Υλικά για τη γέμιση:
- 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 220 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης
Υλικά για την επικάλυψη:
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com