Έχετε φτιάξει ποτέ Nanaimo bars; Δείτε τη συνταγή

Τα παιδιά σας και οι φίλοι τους θα ενθουσιαστούν!

Έχετε φτιάξει ποτέ Nanaimo bars; Δείτε τη συνταγή

#tsoulotip: Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

  • 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
  • 150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά
  • 80 γρ. καρύδα, τριμμένη
  • 70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Υλικά για τη γέμιση:

  • 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 220 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης

Υλικά για την επικάλυψη:

  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί

Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved