Αυτή είναι η συνταγή για πατατοπιτάκια της Δέσποινας Βανδή που κάνει θραύση στο Instagram (pics)

Λαχταριστά και vegan επιλογή!

Αυτή είναι η συνταγή για πατατοπιτάκια της Δέσποινας Βανδή που κάνει θραύση στο Instagram (pics)

Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει! Κάθε φορά που δημοσιεύει μια συνταγή της η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, γίνεται χαμός και όχι άδικα.

Πολλές είναι οι θαυμάστριές της που την ακολουθούν, την μιμούνται και εμπιστεύονται τις συνταγές που δημοσιεύει, σπεύδοντας να τις δοκιμάσουν και οι ίδιες.

Αυτή τη φορά, ο «πανικός» προκλήθηκε από τα λαχταριστά πατατοπιτάκια της. Στη φωτογραφία όπως θα δείτε φαίνονται ακαταμάχητα και πραγματικά θα θέλαμε έστω και ένα για να δοκιμάσουμε. Η ίδια σχολίασε:

«Vegan choice! Κάτι σα γεμιστούς πατατοκεφτεδες με λαχανικά! Βράστε πατάτες και μόλις κρυώσουν τις πολτοποιείτε όπως για πουρέ και προσθέτετε αλεύρι όσο χρειαστεί για να μπορείτε να πλάσετε μικρές μπάλες! Στη συνέχεια κάνετε μια λακουβιτσα στη μέση και γεμίζετε την μπάλα πατάτας με λαχανικά της αρεσκείας σας που έχετε ήδη ψιλοκοψει και σοταρει με λίγο λάδι κι αν θέλετε προσθέτετε λίγο τυρί vegan, η ο,τι αγαπάει η καρδιά σας-προσωπικά προτιμώ τα vegan-και είτε τα βάζετε στο φούρνο με λίγο λάδι είτε σε αντικολλητικό τηγάνι!
Είναι φανταστικά!!!», αποκαλύπτοντας τη συνταγή και τα μυστικά της.

Δείτε τη φωτογραία παρακάτω και φτιάξτε τους και εσείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved