Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι
Πιο νόστιμα δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!
#tsoulotip: Εκεί που χτυπάμε το σπανάκι με το σκόρδο μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο ξηρό καρπό.
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)
- 50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα
- 100 ml. γάλα
- 150 γρ baby σπανάκι
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 7 – 8 φέτες μπρεζάολα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com