Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

Πιο νόστιμα δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!

Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

#tsoulotip: Εκεί που χτυπάμε το σπανάκι με το σκόρδο μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο ξηρό καρπό.

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)
  • 50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα
  • 100 ml. γάλα
  • 150 γρ baby σπανάκι
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 7 – 8 φέτες μπρεζάολα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved