Έχεις 10’; Φτιάξε στα μικρά σου σπιτικό παγωτό!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το να είσαι μαμά σήμερα είναι μια full-time εργασία που έχει περισσότερες δυσκολίες από ότι ευκολίες.

Έχεις 10’; Φτιάξε στα μικρά σου σπιτικό παγωτό!

Ναι, η σύγχρονη μανούλα είναι μια μικρή υπερηρωίδα η οποία μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να φέρει τα… πάνω-κάτω και να βρει λύσεις ακόμη και για τα πλέον πολύπλοκα προβλήματα.

Τι πιστεύετε, άραγε, ότι κάνει μια σύγχρονη μαμά όταν βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά και έχει στη διάθεσή της λίγα μόνο λεπτά; Όχι, δεν ξεκουράζεται! Αντιθέτως, βάζει πλυντήριο, απαντά στα emails που της στέλνουν οι συνάδελφοι από το γραφείο, μαγειρεύει, συγυρίζει, κάνει δροσερά γλυκίσματα για όλη την οικογένεια και τους φίλους των παιδιών της, μα πάνω από όλα βρίσκει χρόνο για να διασκεδάσει μαζί με τα μικρά της.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι αληθινά και προέρχονται και από τη δική μας, απαιτητική καθημερινότητα. Διότι όταν μια μητέρα έχει μόνο δέκα λεπτά στη διάθεσή της για να κάνει τα «αγγελούδια» της χαρούμενα, τότε -μεταξύ άλλων- επιστρατεύει τη φαντασία της για να τα διασκεδάσει και να δημιουργήσει τις πιο νόστιμες και δροσιστικές λιχουδιές, όπως για παράδειγμα το απόλυτο σπιτικό παγωτό.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Διότι το σπιτικό παγωτό αποτελεί το απόλυτο «must» το καλοκαίρι στο σπίτι μας οπότε, αν θέλετε και εσείς να ξέρετε τι δίνετε στα μικρά σας και παράλληλα να κάνετε οικονομία, αξίζει να ρίξετε «μια ματιά» στη δική μας, πανεύκολη και υγιεινή επιλογή!

Ναι, ούτε εμείς το πιστεύαμε αλλά το δοκιμάσαμε και πλέον το… εντάξαμε στο εβδομαδιαίο, οικογενειακό μας μενού! Δέκα λεπτά και ελάχιστα υλικά αρκούν για να ετοιμάσετε και εσείς ένα δροσερό σπιτικό παγωτό με «πλούσια» γεύση για όλη την οικογένεια και θα σας το αποδείξουμε.

PAGOTO 2

Το πιο νόστιμο και… γρήγορο σπιτικό παγωτό

Για να ετοιμάσετε το παγωτό μας, θα χρειαστείτε μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο σας, φρέσκο γάλα και ένα απλό μίξερ! Πράγματι, η παγωτομηχανή δεν είναι απαραίτητη για να έχετε πλούσιο σε γεύση παγωτό.

Αν αποφασίσετε, λοιπόν, να φτιάξετε και εσείς τη δική μας καλοκαιρινή λιχουδιά, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μίγμα παγωτού ΓΙΩΤΗΣ! Αφού καταλήξετε στην αγαπημένη σας γεύση, θα χρειαστεί να χτυπήσετε το μίγμα με φρέσκο γάλα σε ένα απλό μίξερ και σε δέκα λεπτά θα έχετε 2,5 λίτρα σπιτικό παγωτό! Κάπως έτσι, λοιπόν, τα μικρά σας θα ξεκινήσουν να μετρούν παγωτά (και δη σπιτικά) και εσείς… ώρες ησυχίας!

PAGOTO 1



Το σίγουρο είναι πως το αγαπημένο μας μίγμα παγωτού -που έμελλε να γίνει η καλύτερη καλοκαιρινή μας «ανακάλυψη»- μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και παράλληλα να σταθεί η πιο ωραία δημιουργία για τα παιδικά πάρτι του φετινού Καλοκαιριού, αφού κυκλοφορεί σε επτά αγαπημένες γεύσεις που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τις πιο ευφάνταστες συνταγές. Σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτας, βανίλια με σιρόπι σοκολάτας, φράουλα με σιρόπι φράουλα, καϊμάκι με σιρόπι βύσσινο, cookies & cream με τραγανά μπισκότα, παρφέ βανίλια με κουβερτούρα σε σταγόνες και παρφέ σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες. Οι επιλογές είναι πολλές και απίστευτα νόστιμες.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα είστε σπίτι και θα έχετε στη διάθεσή σας δέκα λεπτά, σίγουρα αξίζει να πείτε «ναι» σε ένα δροσερό σπιτικό παγωτό για την οικογένειά σας. Βρείτε την αγαπημένη σας γεύση και την πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή και ετοιμάστε κάθε εβδομάδα νέες, γευστικές και κυρίως σπιτικές δημιουργίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved